“1954 yılında kurulmuş bir kulübüz. Sadece Zafer Mahallesinin değil, Tepebaşı İlçesi, Hatboyu-Çevre yolunda bulunan 6 mahallenin (Şarhöyük, Ömerağa, Tunalı, Fatih, Kumlubel ve Zafer) yani 65.000 kişinin yaşadığı bir semtin takımıyız. Tarihinde ilk defa geçen yıl Süper Amatör Ligde mücadele ettik. Ve bu gençler, gurubunda birçok Kurumsal ve İlçe takımları olduğu halde PlayOff oynama başarısı gösterdi. Amacımız geçici başarılar değil, ligde kalıcı olmak. Alt yapımızı oluşturup Eskişehirspor’a ve Türk futboluna sporcu gençler yetiştirmek.

Bu sezon takımımıza forma sponsoru olan semtimiz esnafları; Fatih Yılmaz (YILMAZ MOTOR), Kamil Uzun (BAŞARAN OLUK), Ali Azizoğlu (AZİZOĞLU İLETİŞİM), Samet Kaya (SELDA YENGE Yemek Salonu) ve Mehmet Bulut (ESBULUT PETSHOP)’a verdikleri maddi manevi destekler için takımım adına teşekkür ederim.” dedi.

 Bölgemizde 5 ilkokul, 2 ortaokul, 2 de lise bulunmaktadır. Bu okullarda okuyan geleceğimizin teminatı gençlerimizi Uyuşturucu, Alkol, Sigara gibi kötü alışkanlıklardan ve çağımızın tehlikesi İnternet ortamından uzaklaştırarak onları spora yönlendirip sağlıklı bir gelecekleri olmasına bir nebze katkı sağlayıp, sadece futbol değil diğer spor branşlarında da faaliyet göstermek amacındayız. Bunun için sadece semt sakinlerinin değil, Belediyeler ve Devlet Kurumlarının da desteğine ihtiyacımız var. Sırf bu amaca ulaşabilmek, Belediyeler, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile kolay iletişime geçebilmek gayesiyle ikamet ettiğim Zafer Mahallesinden Muhtar adayı oldum”dedi.

Uğurcan Semizoğlu Eskişehirspor'da Uğurcan Semizoğlu Eskişehirspor'da

Tunaspor Teknik Direktörü Halim Çal yaptığı açıklamada;

“Geçen sezonki başarıdan dolayı futbolcularımızın neredeyse tamamı başka takımlara transfer oldular, yeni oluşmuş takımı 15 günde hazırlayıp maçlara çıktık. Şuan uyum sorununu çözdük, sakat ve cezalar da takıma katılacak, Sponsorlarımızı da bulduk, onların da maddi manevi destekleri ile lige ses getireceğiz. Hedefimiz geçen sezon ki gibi PlayOff oynamak. LİG bizim için şimdi başlıyor.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM