U Dek sentetik tik zemin kaplama hizmetini KCN Marin firmamızdan alabilirsiniz. Tekneler, yatlar, bot gibi deniz araçları için en kısa sürede talepleri bekliyoruz. Yaptırmak istediğiniz ürüne göre baştan itibaren profesyonel bir ekip size eşlik edecektir. Güverte kaplama alanındaki farkımızı siz de yaşamadan önce referansları inceleyebilirsiniz.

Sentetik Tik Tekne Zemin Kaplama Nedir?

Sentetik tik kaplamaları isim olarak KCN Marin bünyesinde daha çok U Dek şeklinde görebilirsiniz. U Dek Eva Foam uygulamaları patentimizle beraber, uluslararası kalitede hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.

Sentetik tik tekne zemini, tik ağacının sentetik versiyonundan oluşan zemin kaplama uygulaması demektir. Yani tümüyle tik ağacı olmayan ve yapay özellikler taşıyan tekne zemini uygulaması gerçekleşir. 

Gerçek tik ağacı normal şartlarda suya dayanıklı olduğundan, tekne zeminlerinde yaygın şekilde tik malzeme kullanılır. Fakat uygulanırken ve üretim esnasında patent bakımından farklar olabilmektedir. Sentetik tik zeminleri istediğinizde, uzun sürede deniz aracınıza önemli bir yatırım yapmış olursunuz.

Eva Suni Tik Kaplama Uygulaması

KCN Marin eva tik zemin kaplama, güvertelerde her açıdan avantajlı olacağınız bir uygulamadır. Eva suni tik kategorisine dahil olan U Dek projemizle beraber, üstün özellikleri olan bir zemine sahip olursunuz. Eva U Dek kaplama projemiz, ideal zeminlerde tatil ve organizasyonları sürdürmenize yardım edecektir.

Yüksek kalitede güverte kaplama malzemesi arıyorsanız Eva suni zemin kaplama beklentileri karşılar. Zemin görselini yaptırmadan önce, ne tür beklentileriniz olduğu konusunda firmamızla görüşme yapabilirsiniz. Netice olarak işin uzmanından alacağınız görüşler her zaman daha faydalı olacaktır. 

U Dek Avantajları

Yapay tik güverte kaplama istediğinizde, dijital ortamda, otomasyon sistemiyle tasarım yapabiliyoruz. Ölçümler, uygulama yöntemlerimiz, üretim aşaması bakımından KCN Marin farkını hissedersiniz. Kaplamanın kendi özelliği sayesinde alacağınız daha pek çok avantaj sıralanabilir:

Güneş nedenli oluşan ısı birikimi az olacaktır. U Dek kaplama almanız durumunda görsel açıdan renk solması gibi sorunları da uzun seneler yaşamazsınız. Zeminde hareketinizi zorlaştıran, herhangi bir problem olmayacaktır.

XPrime Çalışma Sandalyelerinde Ayarlanabilir Özellikler ve Kalıcı Konfor XPrime Çalışma Sandalyelerinde Ayarlanabilir Özellikler ve Kalıcı Konfor

Yapay tik güverte kaplamanız, her yaş grubunun dengeli bir tekne gezisi yapmasına olanak sunar. Bir eğlence için bir araya gelenler, zeminde kayma endişesi olmaksızın eğlenceye devam edebilir. Siz ve sevdikleriniz, tekne geziniz boyunca, zemin üzerinde dilediğiniz şekilde hareket edebilirsiniz.

Fiyat avantajı açısından U Dek yapay tik malzemelerimiz, bütçenizi zorlamaz. 8-12 seneye kadar sorunsuz kullanım avantajı olduğundan bu malzemeye yapacağınız yatırım, avantajlı bir durumdur. 

Güçlü zemine kurulmakta olan U Dek yapay tik kaplamalarda, kendi başınıza uygulama yapmamaya dikkat etmelisiniz. Yapışkan öncesi ürünü kendiniz kesmemeniz gerekir. Ekonomik olacağı düşüncesiyle yapılacak kesim işlemleri, size ve ürüne zarar verebilir. Çünkü zemin kaplama malzemesini kesmek, teknik bakımdan bazı yeterlilikler gerektirmektedir.

Güverte Kaplama Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Tik ağacının büyüleyici özelliklerini bir arada bulacağınız U Dek projemiz sayesinde uygun fiyatlardan hizmet bulabilirsiniz. Her sene kampanyalar ve geleneksel ürün güncellemelerine göre yapacağımız değişiklikleri KCN Marin üzerinden takip edebilirsiniz.

·       Metre kare özellikleri

·       Güverte kaplama için hangi tasarımı istediğiniz

·       Uygulamada ek talepler, malzeme çeşitliliği vs.

·       Güncel suni tik fiyat skalası bakımından değerlendirme

·       Kampanya varsa, uzun vadeli sözleşmelerle beraber değerlendirmeler, suni tik U Dek açısından belirleyicidir.

Tekne ebatları ne kadar büyükse, zemin döşemesi ve gerekli uygulamalar da paralel şekilde artacaktır. Teknenize önceden yaptırmış olduğunuz tik ağacı kaplamasında bölgesel bir yenilik isteyebilirsiniz. Bu gibi hallerde fiyatlarımız eski müşterilerimize özel daha uygun olabilir. Net bir sonuç almak için en doğru bilgileri suni tik ekibimizde bulabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM