Genç girişimci Caner Dayıoğlu’nun sahibi olduğu Diana Detailing, 2016 yılında Baksan Sanayi Sitesi’nde faaliyete başladı. ‘Aracınızı şımartın’ sloganıyla hizmet veren Diana, özellikle PPF kaplama konusunda sektörün Türkiye’deki öncülerinden oldu. Dayıoğlu, PPF kaplamanın koruyuculuğunu ve önemini anlatmak için ‘sokakların kaskosu’ diyor. Sosyal sorumluluk projelerine de önem veren Diana Detailing, geride kalan yıllarda pek çok kişi ve firmaya PPF kaplama işinde rehberlik etti.

Giderek artan talebi karşılamak için geçen yıl Batıkent’te oluşturulan tesisine taşınan Diana, 81 ilden araç kabul ediyor. Yaz aylarında ise gurbetçilerin tercih ettiği Diana Detailing, şehre katma değer sağlıyor.
Roketten masaya pek çok şey kaplayan Diana Detailing PPF kaplamanın yanı sıra seramik kaplama, cam filmi, detaylı temizlik ve boyasız göçük düzeltme gibi hizmetler de veriyor.
Bu yaz onlarca TOGG ve Tesla kaplayan Diana Detailing’in kapladığı son araç ünlü oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar’a ait. Dizilerin aranılan oyuncusu Taşanlar, kaplatmak için otomobilini İstanbul’dan Eskişehir’e getirdi. Oyuncunun aracına PPF komple kaplama yapıldı.
Diana Detailing kendi markalarıyla da 41 şehirde bayilik ağı kurdu. Uncle's Son (iç pazarda) ve Iron Guard (dış pazarda) satış yapıyor.

Kaynak: iha