Tepebaşı'nda minikler hem eğleniyor hem öğreniyor Tepebaşı'nda minikler hem eğleniyor hem öğreniyor


Geçen yıla oranla sömestre tatiline ilginin düşük ilerlediğini belirten Salih Er, “Maliyetlerin artması, fiyatların artması bunda en büyük etken. Genelde daha önceki yıllarda termal oteller tercih edilirken özellikle afyon bölgesindeki termal oteller tercih edilirken bu yıl termal otellerde azalma var. Bunun en büyük sebebi fiyatların yüksek olması ve her şey dahil çalışmaması. Her şey dahil çalışmadığı için genelde misafirler tarafından tercih edilmiyor.” açıklamasında bulundu. 
Antalya bölgesi sıçrama yakaladı
Son zamanlarda sömestre için Antalya’nın ön plana çıktığını dile getiren Er, “Özellikle misafirlerimiz spa alanı, kapalı havuz alanı geniş otelleri tercih etmeye başlıyor. Çünkü her şey dahil hem de Afyon bölgesine göre fiyatlar daha uygun. Bu sebeple Antalya bölgesi son zamanda bir sıçrama yakaladı.” dedi. 
Şu anda geçen yıllara oranla fazla bir katılım olmadığını söyleyen Er, “Eskişehir sömestr tatili yapmıyor diyebiliriz çünkü Türkiye’deki oteller gerek Antalya gerekse Afyon olsun, kapasitenin yüzde 70 oranla dolduğunu görmekteyiz.” yorumunda bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM