Çalışkan gündemi değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Çalışkan, parti olarak seçime hazır olduklarını belirterek, “Eskişehir seçme hızlı şekilde hazırlanıyor.  En iyi adaylar kimle olabilir kazanabileceğimizden eminiz. En iyi hangi adayla yola çıkacağız ona bakıyoruz. 2019 yerel seçimlerinde seçimi kazanacak en yüksek adaylarla hemşerilerimiz karşısına çıkacağız. Seçimi almak adına gece gündüz çalışıyoruz. Projelerimiz hazır en iyi proje ile halkın karşısına çıkacağız. 15 belediyeyi alacağız ” şeklinde konuştu.

ADAY ADAYLIK SÜRECİ BAŞLIYOR

Aday adaylığı sürecin 5 Kasım’da başlayacağını belirten Çalışkan, “5-12 Kasım tarihleri arasında aday adayı süreci başlıyor. Şehrimizde aday adayı olmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Herkesi kucaklıyoruz ama AK Parti ismini farklı şekilde kullanılmasına asla müsaade etmeyiz” dedi.

İTTİFAKI KIYMETLİ BULUYORUZ

İttifak konusu, “İttifakı çok kıymetli buluyoruz. Genel Başkanımızın yapmış olduğu açıklamalara sadık kalacağız. Cumhur ittifakı devam edecektir. İttifak sona ermiştir sözünü benden değil genel başkanımızda duyacaksınız. Bizim il başkanı olarak açıklama yapmamız doğru olmaz” diye konuştu.

VATANDAŞIN LEHİNE PROJE DEĞİL

Gündoğdu 1-3 yerleri ile ilgili Çalışkan, “Başkanın 8 yıl sonra aklına geldiği bir proje. Gündoğdu 1 projesi vatandaşımızın lehine gelişen bir proje değil. Eğitim alanlarına ilişkin bir görüş alınmadı. 6 kat nüfus yoğunluğu olacak. 2 kilometre ötedeki okula insanları sevkediyor.  Gündoğdu’daki projeden vatandaşlarımız memnun değil” dedi. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin ise Çalışkan, “şehrin betonlaşmasına karşıyız. Yüzde 70 yoğunluğa dönüşen alanlardan insanlar memnun etmez” dedi