Odunpazarı Belediyesi Amigo Orhan Halk Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Eskişehirspor taraftarının efsane isimlerinden ve Türk futboluna ismini altın puntolarla yazdırmış olan Amigo Orhan ismini taşıyan halk merkezi Emek Mahallesi  Baştürk sokak üzerinde bulunan parkın iççinde büyük bir katılım ile açıldı. Açılışa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor’un efsane futbolcuları, Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, mahalle sakinleri,  spor camiasının tanınmış isimleri ve taraftarlar katıldı. İlk önce Amigo Orhan ismini taşıyan halk merkezini gezdi, daha sonra ise sırasıyla efsane isimler açıklamalarda bulundu.

  Emek mahallesi Amigo Orhan Halk Merkezindeki açılışın ardından Amigo Orhan katılımcıları kırmayarak "Bir baba hindi" "Es Es Es Eski Eski Es" tezahüratı yaptırdı.

Açılış alanında konuşmalardan sonra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Amigo Orhan ve Efeler tribün grubu ve Meşeliksppor yöneticileri Başkan Kazım Kurt’a katkılarından dolayı plaket takdimi yaptı.