Proje kapsamında, iki ekip tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri içeren koliler ulaştırıldı. Yardım kolileri, Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu ihtiyaç sahipleriyle buluşturdu.

Bilecik'te feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Bilecik'te feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Gönüllülerin Emekleri Sofralara Bereket Kattı

Tornado Havacılık İnsansız Hava Aracı Ekibi Lideri Yasin Yasa, "Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve ihtiyaç sahibi ailelere katkıda bulunmak için İZMİRTUMED ile birlikte bu projeyi hayata geçirdik. Gönüllülerimizin emekleriyle hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu anlamlı projede yer alan tüm ekibe ve İZMİRTUMED'e teşekkür ediyoruz." dedi.

Dayanışma Mesajı Verildi

İZMİRTUMED Başkanı Bedri Yalçın ise "Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu bir kez daha hatırladık. Bu projede emeği geçen Tornado Havacılık İnsansız Hava Aracı Ekibi'ne teşekkür ediyoruz. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini her zaman vurgulamaktayız. Bu proje ile de bu mesajı vermiş olduk." diye konuştu.

Yardımseverlik Ruhu Güçlendi

Proje kapsamında yüzlerce aileye ulaşan yardım çalışmaları, Ramazan ayının manevi atmosferine katkıda bulunurken, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu da güçlendirdi.

Tornado Havacılık ve İZMİRTUMED'in ortaklaşa yürüttüğü bu yardım projesi, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın yanı sıra, toplumda yardımlaşma ve dayanışma bilincinin de gelişmesine katkıda bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM