Bozcaada’da tatil için önerilen Bozcaada otelleri hangileri? İşte En iyi Bozcaada otellerinde tatilinizi hayalinizdeki gibi yapabilmeniz için size önerilerimiz. Helvacıoğlu Butik Otel, 9 Oda Butik Otel ilk akla gelenler arasındadır.

Konaklama için otel tercih etmeniz durumunda Bozcaada otel fiyatları bölgede diğer tatil beldelerine göre sizlere fazla gelebilir. Çünkü ada da konaklama için çok az alternatif göreceksiniz. Önerimiz, merkezi bir yerde otel tutmanız. Hem gece çok daha rahat bir yerden bir yere gidebilirsiniz hem de gün içinde de sahile ya da başka plajlara ulaşımınız kolay olacaktır. Adaya ne şekilde ulaşacak olduğunuza göre seçiminizi belirlemeniz daha avantajlı olmanızı sağlayacaktır.

Bozcaada Otel Fiyatları 2021

Peki, otel için fiyatlar nedir? Genel olarak fiyatlar günlük üzerinden belirlenir. Ancak bunun dışında zaman zaman yapılan kampanyalar ile de indirimli konaklama seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Ödeme konusunda sunulan indirimleri kaçırmayın. Pansiyon fiyatları günlük, haftalık olarak değişebilir.

Günlük otel fiyatları çift kişilik kahvaltı dahil : 500 TL

Konaklamak istediğiniz gün sayısı taleplerinize göre Bozcaada otel fiyatları belirlenecektir. Fiyatları inceleyerek, siz de uygun olan ödeme ile otelinizi telefonda tutabilirsiniz. Ödeme konusunda öncesinde konuşarak da fiyat konusunda anlaşabilirsiniz. Eğer daha ekonomik bir tatil bölgesi arıyorsanız sizler için hazırladığımız Avşa Adası otel fiyatları sayfamızda önerilerimizi inceleyebilirsiniz. Yine Marmara'nın incisi Erdek'te denize sıfır oteller de de daha uygun fiyatlara konaklayabilirsiniz. Bozcaada sofistike bir tatil imkanı sunduğu için komşu tatil beldelerine göre fiyatlar yüksektir.

Bozcaada Oteller İletişim

Elbette oteller ile konaklama öncesi önerimiz sizin iletişime geçerek bilgi almanız. Bu durumda adaya geldiğinizde sizin herhangi bir şekilde yer bulamama sorununuz da ortadan kalkar. Oteller ile iletişime geçerek, hem fiyat konusunda bilgi alabilir hem de uygun olan oda konusunda detayları öğrenebilirsiniz. Bozcaada otelleri iletişim bilgileri üzerinden anında siz de iletişime geçerek detayları öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim