"Bilindiği gibi 2 Nisan Pazar günü İYİ Parti Eskişehir’imizde temayül yoklaması yapılmıştır. Öncelikle bizlere bu demokratik imkânı tanıyan Genel Merkezimize ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e şükranlarımızı arz ederiz.

İYİ Parti’de kurulan 14 ayrı sandıkta oy kullanma hakkı bulunan 5 bin 327 üyemizden 2 bin 693’ü oy kullanmıştır. Seçimlerin bir demokrasi şöleni içinde geçmesinin en önemli sebebi, üyelerimizin seçimlere gösterdiği teveccühtür.

Üyelerimiz Pazar günü olmasına ve Ramazan ayında olmamıza karşın sabahın erken saatlerinden itibaren oy vermek için sandık başlarına gittiler. Son oy verme saatine kadar uzun kuyruklar oluşturarak oy verdiler. Pek çok üyemiz oy verme merkezlerinde sahura kadar bekledi.

Seçimlerin böylesine büyük bir coşkuyla geçmesinin en önemli sebebi de aday adaylarımızın niteliği ve niceliğiydi.

Bütün Eskişehir kamuoyu fark etti ki birbirinden kıymetli 26 aday adayımızla seçimlere en hazır durumda olan parti İYİ Partimizdir. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını çok iyi bilen, çözüm önerileri olan, çalışkan, dinamik ve tecrübeli kadrolarımızla halkımızın karşısındayız.

Temayül yoklamasında en küçük bir taşkınlık olmaması da bizi çok mutlu etmiştir. Hem kıymetli aday adaylarımız hem de üyelerimiz sayesinde, huzur ve neşe içinde bir seçim geçirdik.

Demokratik hakkını kullanarak oy veren bütün partili dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Bu arada bir diğer teşekkürü de Eskişehir’imizin kıymetli medya mensuplarının hak ettiğini düşünüyorum. Basınımızın güzide temsilcileri de sabahın erken saatlerinden, gece yarısına kadar sürekli seçimlerimizi takip ettiler. Yaptıkları tarafsız haberler ve canlı yayınlarla demokrasi şölenimizi Eskişehirlilerle paylaşmamıza vesile oldular.

Bir ayrı teşekkürü de Eskişehir’deki bütün teşkilatlarımıza ve çalışkan parti yöneticilerimize yapmak istiyorum. Eskişehir’de harika bir organizasyon yaptılar. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Bu başarıda en büyük paylardan biri de tüm il ve ilçe teşkilatlarımızdır. Onların bu çalışkanlıkları ve özverileri sayesinde, genel seçimlerde de Eskişehir’i sallayacak sonuçlar alacağımıza eminim.

Çalışkan teşkilatlarımızla iktidara yürüyoruz!..

Birbirinden değerli adaylarımızla iktidara yürüyoruz!..

Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde iktidara yürüyoruz!..

Tek adam rejimini tarihin çöplüğüne atıp, yeni bir tarih yazıyoruz!..

Hiçbir şüphemiz yok; Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!.."

Editör: Mustafa YILDIRIM