Yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyen Koca, “İnşallah yolun sonunda bu hikayeyi şampiyonluk ile taçlandırırız. Kampımıza önümüzdeki günlerde gençlerden oluşacak 4-5 oyuncu daha katılacak. Taraftarımızı mutlu edecek bir sezon geçirmek istiyoruz.

Şehirden bir destek alamıyoruz. Led ekranlar, localar, formalar satışta. İlerleyen günlerde kombineler satışta olacak. Tüm şehirden bunla alakalı destek bekliyoruz. Bu kötü günde Eskişehirspor’un yanında olan firmaları da görmüş olacağız. Led ekranları 15 bin TL’den satıyoruz. Formalara çok talep oldu. İlk 24 saatte 1000 forma satışı oldu. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Eskişehirspor bizim değil tüm şehrin takımı, kapılarımız herkese açık. Belediyeler, odalar, sanayi odası, Ticaret Odası desteklerini bekliyoruz. Verdikleri paranın şeffaf bir şekilde nereye gittiğini, nereye harcandığını görebilirler. Banka üzerinden dekont ile para alıyoruz. Çıkışlarını da banka üzerinden yapıyoruz.

Yeni tesislerin yüze 80’i bitmiş durumda. İçerisinin tefrişatı için Spor Toto, Spor bakanlığı ile görüşüyoruz. O görüşmeler sonrası tefrişat ihalesine çıkacağız. Yıl sonuna doğruda teslim alırız diye düşünüyorum”dedi.

ESKİŞEHİRSPOR’UN ŞİRKETLEŞMESİ

Anadolu Play-Off'a kaldı Anadolu Play-Off'a kaldı

Eskişehirspor’un şirketleşmesi ile ilgili konuşan Erkoca, “Kısa vadeden hemen olacak bir durumda değil. Kulüp avukatları bunla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Modeller üzerinde çalışılıyor. Şehrin önde gelenlerinin bu anlamda bir isteği var. İnşallah da gerçekleşir.

İsim sponsorluğu ile ilgili beklemedeyiz. 2-3 tane firma var oturabiliriz, ancak bu şehrin bir hassasiyeti var. Locaların hepsini doldurursak, 120 Led erkan aralığının hepsini doldurursak, isim hakkını almaya gerek kalmayacak.”

Editör: Mustafa YILDIRIM