Ayşe Ünlüce esnafa seslendi Ayşe Ünlüce esnafa seslendi

Fabrika personelinin kendi çabalarıyla, 2023 adet şeker pancarı şekil alarak Türkiye’nin yüzüncü yıl amblemini oluşturdu. 500 metrekarelik alanda oluşturulan yüzüncü yıl logosu havadan görüntülendi.

Şeker pancarlarından yüzüncü yıl logosu oluşturma fikrini projelendiren yönetim ve Şeker-İş Sendikası'nın katkılarıyla fabrika çalışanlarının bir haftalık çalışmayla ortaya çıkardığı logo büyük beğeni kazandı.

Eskişehir Şube Başkanı Hamit Dokuzlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün;

"Şeker Pancarı ve Şeker Fabrikaları Türk Sanayi ve Türk Tarımının Temelidir." 

sözünden esinlenerek;

"Pancarımıza ve fabrikalarımıza sahip çıkmak mecburiyetimiz var. Ortaya çıkan iş bizi çok tatmin ve mutlu etti. Emeği geçenlere, idarecilerimize ve tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkürü borç biliriz." dedi.

Projede çalışanlar ise; "Elbette efor sarf ettik ama tatlı bir yorgunluk var. Sonuçta çıkan iş bizi çok tatmin ve mutlu etti. Bizler, Eskişehir Şeker ve Makina  Fabrikası çalışanları olarak, bu tasarımın güzel bir farkındalık yaratacağını düşünerek öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM