Kent Palac salonunda yapılan genç avukatların nikahını Odunpazarı Belediye Başkanı Av.Kazım Kurt kıydı. Nikahta gençlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kurt, meslektaşlarının nikahını kıymaktan memnuniyet duyduğunu, ilkez böyle bir kalabalık alında nikah kıydığını söyledi.

Çiftlerin nikah Şahitlerini ise Ankaradan düğüne katılan Önder Turhan ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli yaptı.

RESİM-3

Genç avukatların düğününe toplumun her kesiminden, uzaktan ve yakından çok sayıda davetli katıldı. Antalya Kepez Kaymakamı Sn.Nusret Şahin başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sn.Hasan Ünal,Mahmudiye Belediye Başkanı Sn.İshak Gündoğan,Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Eskişehir Orgnize Sanayi Bölge Başkanı Sn.Nadir Küpeli,Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Sn. Metin  Güler, Sarar Şirketler Protokol  Müdürü Sn. Alaattin Çoban,İnönü İlçesi Eski Belediye Başkanı Sn. İsmail Karaköse, Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam,Gürlife ve Özel Ümit Hastaneleri Yöneticileri, Akademisyenler,İş insanları,siyasi parti başkan ve yöneticileri,Belediye Meclis Üyeleri,muhtarlar ve İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilden davetliler katıldı.

Düğünde Eskişehir Halk Oyunları ekibinin  gösterileri, Henna Dance Performans ekibinin damatla birlikte yapığı gösteri davetlilerin ilgisini çekti.

Karadeniz ve Eskişehir yöresine ait oyunların oynanıp halayların çekildiği genç çiftlerin düğününe mazeretleri nedeniyle katılamayan başta Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer olmak üzere,Ardahan Valisi Hüseyin Öner,Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç telgraf göndererek mutluluklar diledi.

Eti Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı,Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş,Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan,Eskişehir Barosu Başkanı Av.Mustafa Elagöz’ünde aralarında olduğu onlarca kişi kurum ve kuruluş çelenk ve çiçek gönderdi.

Düğün açılış konuşmasını yapan ve gelen davetlilerle yakından ilgilenen damatın babası Hüseyin Turhan :“Kıymetli hanımefendiler beyefendiler her birinizin yüreğimin ta derinliklerinden gelen sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum.Turhan ve Akköprü aileleri adına çok teşekkür ediyorum.Yüce mevla bu mutlu günümüze katılımınızdan dolayı hepinizden razı olsun. Hangi birinize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Türkiye’nin dört bir tarafından düğünümüze işirak eden kardeşlerim, dostlarım, arkadaşlarım, akrabalarım abilerim ablalarım her birinize yürekten teşekkür ediyorum.Mazaretleri nedeniyle bu akşam aramızda bulunamayan bu sebeple telefon açıp mesaj gönderen, düğünümüzü çiçek bahçesine çeviren tüm dostlara,kıymetli basın mensuplarımıza  ailemiz adına şükranlarımı sunuyorum.Bir teşekkürde bu güzel salonun işletmecisi değerli dostum Özgür Demirtaş’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM