EASKF binasında gerçekleyen toplantıya Eskişehirspor kulüp başkanı Erkan Koca, Yunusemrespor başkanı Osman Taş ve Demirspor başkanı Mehmet Ali Hünerlier katıldı.

EASKF başkanı Sadri Atam 2023-2024 Futbol sezonunda Bal Liginde uygulanacak kurallarla ilgili bilgiler verdi.  Atam “Amacımız bu sezonda takımlarımızın başarılı olmaları ve Anadolu Üniversitesinden sonra 3. Lige bir takımımızı daha çıkarmak Henüz gruplar belli değil. Kitapçık yayınlandı. Bunlara dikkat etmek lazım. Sezona şampiyon olacak bir kadro kurarak antrenmanlara başlayan başta Eskişehirspor olmak üzere, genç bir ekiple çalışmalara başlayan Demirspor ve Yunusemre Spor takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

DSİ Bentspor anneler gününü böyle kutladı DSİ Bentspor anneler gününü böyle kutladı

Atam kulüplerin önerilerini de dinledi.   

“ŞAMPİYONLUĞA ULAŞIRIZ”

Toplantının ardından Eskişehirspor başkanı Erkan Koca “2023-2024 sezonu Eskişehir’deki  tüm takımlarımıza hayırlı olsun. İnşallah buradaki hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız. Çünkü Eskişehirspor’un layık olduğu ligler buraları değil, daha üst ligler. Bu anlamda da burada iki Demirspor ve Yunusemrespor başkanlarıyla toplantı yaptık. Onlara da başarılar diledik. Eskişehir takımı olarak bizlerden nasıl bir talepleri olduğunu, bizim onlardan nasıl bir talebimiz olduğunu  konuştuk. Sonuç olarak Eskişehir ve Eskişehir futbolunun kazanması adına istişarelerde bulunduk. İki kulüp başkanımı ve bugün bizi burada ağırlayan EASKF Başkanımız Sadri Atam’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ ESKİŞEHİRSPOR”

Yunusemrespor başkanı Osman Taş ise  “Öncelikle EASKF başkanı Atam’a böyle bir toplantı düzenlediği için teşekkür ederim.  En hayırlısı neyse o olsun. Tabi ki bizim önceliğimiz Eskişehirspor dur. Genel anlamda Eskişehir’in üç takımı da güçlü takım kuruyor. Hedefimiz inşallah iki takımsa iki takım, bir takımsa bir çıkarmak” dedi.

“KAZASIZ BELESIZ BİR LİG OLSUN”

Demirspor kulüp başkanı Mehmet Ali Hünerlier ise “ 2023-2024 sezonunda  BAL Ligi oynayacak  takımlarımıza hayırlı olsun. Öncelikle Eskişehirspor, sonra Yunusemrespor ve sonra da kendi takımımıza başarılar diliyorum. Kazasız belasız bir sezon geçirmelerini dilerim. Sezon sonu inşallah Eskişehir’den şampiyon takım çıkarırız” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM