Açık hava reklamları alanında en iyi örneklerden biri olan billboard reklamları ile markanızı en işlek caddede birçok kişiye gösterebilirsiniz. Açık havada kullanılan reklam panosu, yani Billboard ile birçok kitlenin dikkatini çeken reklamlar oluşturabilirsiniz. Billboard reklam panosu standart bir günümüzde mutlaka rastladığımız objeler. Otobüs duraklarında, metro istasyonlarında ve caddelerde illa ki sizde bir reklam görmüş ve incelemişsinizdir. Bu reklam türü genelde popüler olan reklam türleri arasındadır ve oldukça sık kullanılır. Reklam billboard olarak bir panoda gerçekleştirildiğinde birçok insanın dikkatini çekebilir ve bölgeye dayalı tanıtımlar gerçekleştirebilirsiniz. Billboard reklam ücretleri de diğer reklam türlerinde olduğu gibi farklı tutarlar içerebilmektedir. Herhangi bir aracı şirket yardımı ile sizlerde markanıza ait tasarımı insanların yoğunlukla kullandığı bir bölgeye yerleştirebilirsiniz.

Billboard Reklam Panosu Neden Tercih Edilir?

Billboard reklam panosu tercih edilmesinin birçok farklı etkeni vardır. Bu etkenler arasında bölgesel olarak kitleye hitap etmek başlıca gelir. Bu bir mağaza açılış duyurusu veya indirim haberi olabilir. Ya da o bölgede hizmet veren markanızın daha çok insan tarafından bilinmesini billboard reklamları ile sağlayabilirsiniz. Reklam billboard dediğimiz panolarda insanların dikkatini çekecek şekilde konumlandırılır ve işlek caddeler en iyi bölgeler olarak geçer. Sizlerde belirlemiş olduğunuz lokasyon ile direkt olarak hitap etmek istediğiniz bölgeye reklam kampanyası oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda billboard reklam ücretleri doğru kullanımlarda diğer reklam türlerinden daha fazla geri dönüş sağlayabilir. Bunu yaparken maliyeti daha aşağıya da çekmeniz mümkün.

Billboard Reklam Ücretleri Neye Göre Belirlenir?

Billboard reklam ücretleri reklam panosunun bulunduğu lokasyona göre değişen tutarlar içerebilir. Aynı zamanda yayında kalacak gün baz alınarak tarafınıza fiyat çıkarılır.  Firmanıza hazırlanan reklam afişiniz bu panolardan seçmiş olduğunuz bölgedeki herhangi birine yerleştirilir. Billboard reklamları stratejileri böylelikle işlemeye başlayacaktır. O bölgede ki birçok kişiye etkili bir tanıtım sergileyebilirsiniz. Daha işlek ve daha elit kesimlerde bu panoların kiralama bedelleri artacaktır. Stratejinizi iyi belirleyen bir reklam ile ortalama bir maliyetle iyi tanıtımlar gerçekleştirebilirsiniz. Billboard reklam panosu her marka veya her kampanya için uygun olmayabilir. Bunu belirleyen ise tamamen belirlemiş olduğunuz hedefler ile gerçekleşiyor. Yeni kurulan bir şirketinizi bir TV reklamı ile daha yükseğe taşıyabileceğiniz gibi var olan bir şirketin kampanyasını da bölgesel olarak duyurabilirsiniz.

TOX Medya olarak tüm reklamlarınızda profesyonel destek vererek süreci başından sonuna kadar sizinle paylaşıyoruz. Sizlerde hemen iletişime geçerek reklam dünyasına ilk adımınızı atarak satış ve marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM