Taşınmalar, her zaman bir telaşeye davetiye çıkaran, koşuşturmanın bol olduğu sancılı bir süreçtir. Bu sürecin son adımı olan nakliye ve taşımacılık konusunda ise yapacağınız tercihler oldukça önem arz etmektedir. Bu sebeple Tuğcular nakliyat olarak şehirler arası ev taşıma konusunda oldukça profesyonel bir hizmet sunmaktayız.

Taşınmaya karar veren onlarca aile, kişi ve kurumların aklında oldukça fazla soru işaretinin olduğunun bilincindeyiz. Taşıma konusunda bir firma ile çalışacak olan kişiler bu konuda titiz bir seçim yapmak isteyip en güvenilir, en kusursuz bir işletmeyi tercih etmek istemektedirler. Elbette bu durum sonucunda da  şehirlerlerarası nakliyat, şehirler arası evden eve nakliyatkonusunda birden fazla soru akıllara gelmektedir.

Bizlerde şehirlerarası ev taşıma konusunda sıkça sorulan soruları sizler için listeledik ;

Şehirlerarası taşımacılık için hangi yöntemler kullanılır?
 

Şehirlerarası ev taşımada asansörlü ve asansörsüz taşımacılık şeklinde iki alternatif bulunmaktadır. Evinizin konumuna, kaçıncı kat olduğuna göre bu durum şekillenmektedir.

Kolaytakipci.com.tr’den Kullanıcılarına Yıl Dönümü Hediyesi %20 İndirim Kolaytakipci.com.tr’den Kullanıcılarına Yıl Dönümü Hediyesi %20 İndirim

Şehirlerarası taşımacılık ne kadar sürer?
 

Taşımacılık süresi genelde toplama-taşıma şeklinde maksimum 1-2 gün süreyle sınırlandırılabilir. Fakat, taşınacak olan kentin uzaklığı, yol durumları gibi etkenler maksimum güne etki edebilir.

Şehirlerarası taşımacılık için hangi ödeme yöntemleri geçerlidir?

Şehirlerarası nakliyatta genelde ödemeler peşin şekilde gerçekleşse de, müşterinin isteği doğrultusunda kredi kartı, iban gibi durumlarla da ödeme gerçekleşebilir.

Şehirler arası nakliyat için ne kadar ücret alınır?

Bu soruya net bir rakam vermek doğru olmayabilir. Çünkü taşınacak olan şehrin uzaklığı, taşınacak olan eşyanın ne kadar olduğu fiyatlara etki edebilir. Detaylı fiyat bilgilerimize www.tugcularnakliyat.com danulaşabilirsiniz.

Şehirlerarası taşımacılık için hangi belgeler gereklidir?

Bizlere ileteceğiniz belgeler sırasıyla şu şekildedir. Lütfen taşıma öncesi talep ettiğimiz belgeleri eksiksiz göndermeye çalışın.

•        Taşınacak eşyanın cinsi ve miktarı

•        Taşınacak eşyanın ağırlığı

•        Taşınacak eşyanın değeri

•        Göndericinin adı, soyadı, adresi ve telefon numarası

•        Alıcının adı, soyadı, adresi ve telefon numarası

•        Taşıma sözleşmesi

•        Taşıma sigortası poliçesi

Editör: Mustafa YILDIRIM