İl Başkanı Serdar Ulucan ile birlikte basın açıklamadı yapan Rüzger,  “Ben Canan Rüzger TEMİZ EL, İYİ Partinin Eskişehir İli Mihalgazi İlçe Belediye Başkan aday adaylığı olarak bugün müracaatımı yapmış bulunmaktayım.

2024 Mahalli İdareler seçimlerinde; Partim beni aday gösterdiği takdirde,  Eskişehir’in gözlerden ırak kalan, bir türlü gelişip kalkınması konusunda unutulan, boynu bükük bırakılan, minik ve şirin ilçem Mihalgazi’ye hizmet etmek maksadımla, Belediye Başkanlığı yarışında var gücüm ile çalışacağım.

Ayşe Ünlüce’den emeklilere müjde Ayşe Ünlüce’den emeklilere müjde

İlçemin sevgili halkının teveccühünü kazacağım, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağım,  Mihalgazi İlçem için geç kalan ve yapılmayan işler konusunda, projelerimi tanıtıp anlatacağım. Zaman kaybına tahammülü kalmayan halkıma, sosyal İYİ Belediyeciliği tam anlamıyla yaşatacağım.

Güzide İlçemin olması gereken kaybedilmiş yıllardaki gelişimini sağlamak, Kaplıca Turizm gelirlerini arttırmak için, ekip arkadaşlarım ile birlikte İnsan odaklı Belediyeciliği ön plana çıkaracağım.

Sizlerin de bildiği gördüğü üzere şirin ilçem yıllardır iyi yönetilemiyor. İlçe görünümlü mahalle olarak kalmıştır. Nasip olursa İlçemin çehresini, alt yapısını, üst yapısını, sosyo, ekonomik, kültürel ve sanatsal anlamda en iyi seviyelere getirmek için var gücümle çalışacağım.

Şimdiden sloganımız hazır ‘’Mihalgazi’ye Can gelecek, Canan Başkanla İYİ gelecek’’Siyaset insana dokunmayı gerektiriyor, dokunduğunuz vatandaşın sorunlarını da bilmeniz gerekiyor. İşte bu anlamda vatandaşımızın arasındaki duvar olan Makam kapısını söküp atmaya halkınla iç içe belediyecilik anlayışını sunmak için aday oldum.Beraber yaşadığımız sokaklara, caddelere, mahallelere önce birlik ve beraberliği, huzuru en önemlisi de hizmeti getireceğim. Hizmet önceliğimiz Çocuklarımız, yaşlılarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, sokaktaki canlılarımız olacaktır. Hizmet önceliğimiz sen, ben, o, şu diyerek hiç bir vatandaşımızıötekileştirmeden, oy veren vermeyen demeden çalışacağım.Şahsım ve Partim olarak “Önce Millet, Önce Hizmet” anlayışımızla, Alın terimiz, Emeğimizi bir araya getirmeye kararlıyım. İnançlıyım, hakkı olan hizmeti İlçeme kazandırmak için buradayım. Enerjim Yüksek, hizmete odaklanmış vaziyette,Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Atatürk’ün yolundan ve ilkelerinden ayrılmadan, onun hedeflerinde ve istikametinde yürüyerek, bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için, bir anne sözü vererek aday oldum.

Bu zorlu yarışta yanımda olacak, beni yüreklendirecek, bana destek verecek, İYİ Parti aileme, tüm dostlarıma ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Kamuoyuna Saygılarımla arz ederim.”

                                                                                                                                      

Editör: Mustafa YILDIRIM