Chandler Ceviz Fidanı tüm dünya işle birlikte ülkemizde de en yaygın şekilde satışa sunulan ve tercih edilen fidan türlerinden birisidir. Her tür hava koşuluna ayak uydurabiliyor olması ve dayanıklı yapısı ile yaşama kolay tutunabiliyor olması bu fidan türünün en belirgin özelliğidir. Birçok ceviz üreticisi yetiştirilmek üzere Chandler Ceviz Fidanı tercih etmektedir. Ülkemizde hemen hemen her bölgede ekilebilen ve hızlı bir şekilde oldukça verimli meyve verebilen bu ceviz fidanının satış noktası olarak Güneş Fidancılık ön plana çıkmaktadır.

Güneş fidancılık markası 1988 yılından bu yana fidan üreticiliği yapmaktadır. Ve ceviz fidanı denildiğinde en çok tutulan ceviz fidanı türlerinin üretimi burada sağlanmaktadır. Chandler Ceviz Fidanı temin edebilmek ve bu ceviz fidanını online olarak satın alabilmek için Güneş Fidancılık ile iletişime geçebilirsiniz.

Online Chandler Ceviz Fidanı Satın Al

Chandler Ceviz Fidanı Amerikan menşeili olan bir fidan türüdür. Yarı bodur olan bu ağaçlar kısa sürede oldukça verimli meyve verdikleri ve her iklim koşuluna dayanıklılık sağlayabildikleri için tercih edilmektedir. Ülkemizde sertifikalı olarak Chandler Ceviz Fidanı üretimi yapan ve uzun yıllardır en güvenilir yetiştiricilerden birisi olarak tercih edilen Güneş fidancılık online Chandler Ceviz Fidanı satışı ile tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Sizlerde Güneş Fidancılık internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.  

Kaynak: https://www.chandlercevizfidani.com.tr/

Editör: Mustafa YILDIRIM