Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen MHP kongresinde İzzet Ulvi Yönter, Nebi Hatipoğlu’nun açıklamalarını değerlendirmiş, İyi Parti’ye ittifak olma çağrısını yinelemişti. Konuya yönelik açıklama yapan Reyhan; “Yeni bir seçim sürecine giriyoruz. Bu seçimler ile ilgili her partinin seçimleri kazanmakla ilgili bir hedefi, planı olabilir. Bu süreçler genel merkez ile istişarelerle geçer. Diğer partilerin ne yaptığı bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz şu an kendi iç gündemimizle meşgulüz” dedi.

KÖY YOLLARI KÖSTEBEK YUVASINA DÖNMÜŞ

Şu an gündemlerinde başka partilerin söylemleri değil, yerel seçime yönelik çalışmalarının olduğunu söyleyen Reyhan, saha çalışmalarına köylerden başladıklarını ve gezdikleri köylerde karşılaştıkları sorunlara değindi. Reyhan; “İlçelerde köylere gidiyoruz. Köylerde muhtarları dinliyoruz, halkının sorunlarını dinliyoruz. Köylerde gördüğümüz sorun mevcut Büyükşehir’in sorumluluğunda olan yollar köstebek yuvasına dönmüş. Bize köylerimizden en çok şikâyet konusu olan bu. Zannediyor ki köylümüz; bunlar bizim sorumluluğumuzda olan hususlar. Köy yolları daha önceden il özel idaresi varken onun sorumluluğundaydı. Biz o dönemde ne yaptıysak orada kalmış.” şeklinde konuştu.

Nebi Hatipoğlu'ndan Ünlüce'ye çağrı Nebi Hatipoğlu'ndan Ünlüce'ye çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendisine oy çıkmayan yerleri cezalandırdığı iddiasında bulunan Reyhan; “Milletimiz, vatandaşımıza sanıyor ki Ak Parti bu yolları yapması gerekiyor. Köylerdeki yolların sorumluluğu büyükşehirde ama maalesef büyükşehir merkezde olduğu gibi zaten mecali kalmamış, köylere ulaşacak hiçbir dermanı da yok bunu gördük” açıklamasında bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM