Eskişehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nden yakınen tanıdığımız Fatih Eryılmaz’ın aday tanıtım toplantısına çok sayıda Eskişehirli ve meslek mensubu katıldı. Fatih Eryılmaz aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada mesleğin büyük sorunları bulunduğunu, bu sorunları çok iyi tahlil ettiklerini ve çözüme odaklı projeler hazırladıklarını vurgulayarak tüm meslek mensuplarından destek istedi.

Gazetemize de özel bir açıklama yapan Fatih Eryılmaz şunları söyledi: ‘’Mensubu olduğumuz meslek grubunun çok büyük sorunları var. Bu sorunlarla yıllardır biz de boğuşuyoruz ve bu sorunları çok iyi biliyoruz. Kurduğumuz ekibimizle birlikte tüm meslek mensuplarımızla açık iletişim kurarak bu sorunları çözeceğiz. Gurbette yaşamını sürdüren bir Eskişehirli olarak Eskişehir’in adını da bu seçimlerde en iyi şekilde temsil etmek bizim için önemli bir hedeftir. Eskişehir ve Eskişehirspor’un her alanda haklarını gündeme getirebilmek ve bu haklarını savunabilmek, yani güçlü bir Eskişehir ve Eskişehirspor lobisi oluşturmak en önemli hedeflerimizden biridir. İstanbul’da yaşayan değerli hemşehrilerimin destekleriyle bu yolda önemli bir adım atacağız inşaallah.’’

FATİH ERYILMAZ KİMDİR?

1979 doğumlu olan Fatih Eryılmaz, Eskişehir’in Han ilçesi’ndendir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İstanbul Kartal’da ikamet etmektedir. Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik, Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü, Anadolu Üniveristesi İşletme bölümlerinden mezun olduktan sonra Yüksek Lisansını Bahçeşehir Üniversitesi  İnsan Kaynakları Yönetimi alanında tamamladı. New York Studio kurumunda İngilizce yabancı dil eğitimi almıştır. 2011 yılın da Mali Müşavir olmuştur.

Ülkemizin saygın firmalarında İnsan Kaynakları, İdari İşler, Satınalma ve Mali İşler uzmanlık alanlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku konularında İstanbul Adliyelerinde bilirkişilik yaptı.

Insan Kaynakları, Performans Yönetimi,yetenek yönetimi, liderlik,sosyal medya ve stratejik yönetim alanında birçok ulusal seminerlere ve konferanslara katılmış ve sunum çalışmaları yapmıştır.STK’larla ilgili araştırma konuları üzerinde, ulusal düzeyde makale çalışmaları bulunmaktadır. Birçok Kurumsal firma’ya Kişisel  yetkinlik ve sosyal beceri eğitimleri vermektedir.

İnovasyon, Koçluk,  İç denetçi, Kalite Yönetimi, Bütçe Yönetimi, Yetkinlik Yönetimi, İkna Teknikleri, Koçluk Bazlı Takım Olma, Yaratıcı Düşünme ve Problem Çözme, Liderlik ve Etkin Yöneticilik, Stres Yönetimi, Çatışma Yönetimi, İkna Sanatı, Diksiyon ve Güzel Konuşma Sanatı, Müzakere Teknikleri, Sinerji, 4857 Sayılı Yeni İş Kanunu ve Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar, Teşvik ve Geçici İş ilişkisi , 6331 Sayılı İSG Kanunun Firmalara Getirdiği Yükümlülükler ve Çözüm Yolları, 6661 Sayılı Kanunun Getirdiği Yükümlülükler, Küçük ve Orta Boy İşletmeler İçin Türkiye Finansal Raporlama, Türk Ticaret Kanunu, konularında sertifakaları bulunmaktadır.

Halen İstanbul – Kartal’da faaliyetlerini sürdürmekte olan Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde yöneticilik yapan Fatih Eryılmaz bir çok Sivil Toplum Kuruluşu’nda da aktif olarak görevlerini sürdürmektedir.

Siyasi alanda da oldukça aktif olan hemşehrimiz Fatih Eryılmaz MHP’nin çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptıktan sonar 25 ve 26 dönemlerde MHP’den 1. Bölge Milletvekili adayı olmuş, son olarak da geçtiğimiz dönem MHP Kartal Belediye Başkan aday adayı iken Cumhur İttifakı’nın ortak aday çıkarması nedeniyle adaylıktan çekilmiştir.

Editör: Mustafa YILDIRIM