Eskişehirspor’un kurtuluşu için ilk adım atıldı Eskişehirspor’un kurtuluşu için ilk adım atıldı

İYİ Parti Büyükşehir adayı Melih Aydın Eskişehirspor yönetimi tarafından son dönemde emeklerinin ve desteklerinin yok sayıldığını iddia ederek tepki gösterdi. Aydın, “Sevgili kardeşlerim, Eskişehirspor’u siyaset üstü tutan gerçek Eskişehirspor taraftarları; Paylaştığım fotoğraflarda göreceğiniz üzere hiçbir siyasi beklentim, rozetim yokken de ben Eskişehirspor’un maddi manevi yıllardır yanındaydım. Şu an ki kulüp başkanımız, daha önceki başkanlarımız, yöneticilerimiz, tribün lideri dostumuz ne zaman arasa, ihtiyacımız var dese ben ordaydım. Kendi yorumlarını da huzurlarınıza sunuyorum. Son zamanlarda üzülerek görüyorum ki beklentisiz emeklerimiz, desteklerimiz yok sayılmaya ve genç kardeşlerimiz siyaset üzerinden aldatılmaya çalışılıyor.

Eskişehirspor siyaset üstüdür, ve Eskişehir’in önemli bir markasıdır. Birilerinin, belirli kurumların, partilerin değil hepimizindir. Hepimiz bu sokakların çocuklarıyız. Düşünün ki siyaset ortada yokken bu kadar destek veren ben, şehrimizle alakalı yetkim olursa Eskişehirspor’a ne kadar destek veririm. Şunu da özellikle tavsiye ediyorum; Kulüp içerisinde siyaset yapan kardeşlerimizi görevlerinden ayrılmaya, yerel seçimlerde şehrimizin sokaklarında demokrasi yarışına davet ediyorum. Eskişehirspor’u siyasete karıştırmayın, geçmiş konulardan habersiz gençleri bu işlere bulaştırmayın. Ayıptır. Takdir siz gerçek taraftarlarımızındır.  

Yıllardır;  Deplasman maliyeti karşıladım.  Taraftarlarımıza deplasman otobüsü tahsis ettim.  Bir sonraki sezonun locasını bir sene önceden aldım.  En kritik maçlarda stadda yerimi aldım. Ben bunlar gibi birçoğunu karşılık beklemeden, bu şehir bizi büyüttü diye yaptım. Hepsini de konum ve yetki sahibi herkes açıkça biliyor, yıllardır da teşekkür ediyor. Aslında bunları açıklamaları gereken kendileri ama büyüklük biz de kalsın, bu konuyla ilgili son açıklamam budur. Cefayı çeken gerçek taraftarlarımıza saygım sonsuzdur. Troller burdan siyasete alet olacak diye ne şehrimize, ne ortak değerimize küsecek değiliz. Ben bana düşeni yapmaya devam edeceğim. Yoksa şehrimizde kimlerin kimlerin hangi takımlı olduğunu duysanız kimse kimsenin yüzüne bakamaz.”dedi.

ERKAN KOCA CEVAP VERDİ

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ise Melih Aydın’a sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Koca, “Melih bey; Karşılıklı polemik olmaması adına çokta yazmak istemedim fakat “Aslında bunları açıklamaları gereken kendileri ama büyüklük bizde kalsın” demişsin biz kulübe katkı sağlayanları herkesi onure eder, resmi hesaplarımızdan paylaşırız.. Eskişehirspor hiçbir siyasete alet olmaz size verilen tepkiyi siyasete alet etmeyin.. Büyüklük sizin aşağıda yaptığınız yeşil tiklerle Eskişehirspor’a yaptığınızı söylemekle olmaz.. En yakın zamanda sizi kulüpte misafir edip bugüne kadar ne yardım yaptıysanız geri iade ederiz..”

Editör: Mustafa YILDIRIM