eses1

Koca, “Eskişehirspor’da sistem çökmüş durumda. Bu sistemden gidenler başarısız oldu ve takım küme düştü. Alt yapıdan A takıma, idare kadrosuna kadar sistem değiştirmek istiyoruz. Eskişehirspor’a kalıcı gelirler gerekli. Eskişehirspor’un hiçbir kalıcı geliri yok. Farklı bir yapıda tekrardan çok güçlü bir şekilde Eskişehirspor’u özlenen günlere çevirmemiz gerekiyor. Alt yapı tesislerimizin yüzde 70’i tamamlanmış durumda. Yapılan iki halı sahayı Eskişehirspor’un kalıcı geliri olarak ilk adımı atacağız. 10 yıllığına vermiş olsak bu senenin bütçesini hazırlamış olacağız. Bir çok kişi orasını istiyor. Biz kendimiz işleteceğiz. Kalıcı gelirlerin sayısı artacak. Futbol okullarını da bundan sonra kendisi çalıştıracak”dedi.

eses2

Açıklamalardan sonra yapımı devam eden tesisleri gazetecilere gezdiren Koca, “Eski tesisi, yenisi bittikten sonra bir kısmı altyapıya verilecek. Bir bölümü de oda kahvaltı statüsünde spor kulüplerine hizmet vererek kulübe gelir kaynağı oluşturulacak”dedi.

eses3

Tesislerin otel kalitesinde hizmet vereceğini belirten Koca, “Vali Hanifi Demirkol tesislerinde yapımı süren yeni tesis 2 ay içinde bitecek. Tesisimizde toplantı odası, dinlenme havuzu, sauna, soyunma odaları, idari bina, 2 halı saha, teras, futbolcuların kalması için 30 oda, resepsiyon, vitamin bar gibi bölümler olacak”dedi.

eses4eses5

Editör: Mustafa YILDIRIM