• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 62.995 %0.39
  • ETHERIUM 3.070 %-1.28
7°

Yerel seçim Haberleri

yerel seçim haberleri ve güncel yerel seçim gelişmeleri, yerel seçim ile ilgili tüm video, yerel seçim fotoğrafları ve yerel seçim haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile birlikte Eskişehir’e geldi. Buluşmada; 8 Mart Dünya Emekçi...

Siyaset

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Adayı Nebi Hatipoğlu, “Eskişehir’e çok yakışacak” sloganı ile gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerini açıkladı.

Siyaset

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte tarihi Odunpazarı bölgesinde vatandaşlarla buluştu.

Siyaset

Nebi Hatipoğlu:"Her sorunu dile getirdiğimizde trollerle, medya baronlarıyla, genel başkanlarla, il başkanlarıyla CHP'nin bütün elementleri üstüme geliyor."

Siyaset

CHP’li belediye başkan adayları, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın ev sahipliğinde Eskişehir esnafı ile Ramada Otel’de düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Siyaset

DEVA Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkarayanık Eskişehir Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret etti.

Siyaset

Eskişehir'de yerel seçim çalışmaları partilerin sivil toplum kuruluşları ziyaretleriyle aralıksız devam ediyor.

Çevre

Eskişehir Kıymetlidir Platformu’nca yapılan açıklamada; Sarıcakaya ve Mihalgazi için ÇED başvuru sürecinin sonlandırılması kararının arkasında yerel seçim olduğu ifade edildi.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim öncesi aday tanıtımı için Eskişehir'e geliyor.

Gündem

CHP İnönü ilçesi belediye başkan adayı Metin Sözsoy ailesinde yaşanan sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı, Balkan Aktaş yeni başkan...

Siyaset

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı'nın Sandık Görevlileri Buluşması'na katıldı

Siyaset

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte Alpulu vatandaşları ziyaret etti.