Turistlerin Porsuk Çayı'nda tur atmak için bindikleri iskelenin hemen karşısında, Porsuk Bulvarı’nda Ahmet Ulupınar ve Nadir Rençber’in 20 yıl önce birlikte kurduğu Bulvar Çiğbörek, kullanılan kaliteli ürünlerle de damakların yanı sıra sağlığımızı da düşünüyor.

  1. dahi kendilerinin yaptığını anlatan Bulvar Çiğbörek’in ortaklarından Ahmet Ulupınar, 20 yıldır aynı markaların ürünlerini kullandıklarını söyledi. "Adıyla değil, tadıyla meşhur" sloganımızla müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuşan Ulupınar, “Bir porsiyon çiğböreği, yanında kendimizin hazırladığı özel sos ile yine kendimizin yaptığı turşu servis ediyoruz. Limonatamızı da kendimiz yapıyoruz” dedi. Ulupınar, “Kullanılan et ürünlerimizin tamamı Yasin Kasap’ın belgeli ürünleridir, kullandığımız baharatlarımız bile faturalı ve kalite belgelidir, gıda işleme ürün yetkililerimiz var, Sağlık İl Müdürlüğü’nden yetkili firmayız, ürün hazırlama yetkilisiyiz, tüm süt ürünlerimizin tamamı Sütaş’tır, başka hiçbir ürün kullanmıyoruz, turşularımızın tümünü kendimiz yapıyoruz, bu sene yaklaşık 2,5 ton turşu yaptık. Hatta limonatamızı bile sadece; limon, şeker ve su kullanarak kendimiz yapıyoruz” dedi. Ulupınar kıymalı çiğböreğin yanı sıra; gelen talepler sonrasında patatesli ve peynirli çiğbörek de yaptıklarını sözlerine ekledi.

İLETİŞİM

Arifiye Mahallesi İletişim Sokak Porsuk Bulvarı 11/D Köprübaşı iskelesi karşısı Yerli turistlerin Porsuk Çayı'nda tur atmak için bindikleri iskelenin hemen karşısı 0222 234 03 04 www.bulvarcigborek.com

Editör: TE Bilişim