Vakıftan yapılan açıklama şöyle; "Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinin ardından bölgeye yardımlarını hızla ulaştırmasının yanı sıra depremzedelere barınma ve ücretsiz tedavi imkânı sunan Lösemili Çocuklar Sağlık Ve Eğitim Vakfı (LÖSEV),  25 yıllık güvenle “Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzelidir” inancıyla, her yıl on binlerce ailenin sofrasına bereket taşıyor.

Ramazan Ayında yardım kolileri, zekat ve fitre bağışları ile edinilen destekleri ihtiyaç duyan kanser hastalarına ileten LÖSEV, bağışçılarının her kuruşunun doğru ellere ulaştırılması için titizlikle çalışıyor.

 

LÖSEV AİLESİ UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

LÖSEV’e kayıtlı aileler, iyileşmiş gençler ve gönüllüler, LÖSEV Ailesi olarak Ramazan Ayında ülkenin her yerinde bir araya gelip iyileşmeyi bekleyen hastalara umut olmaya devam ediyor. “Önce Çocuklar İyileşsin” diyerek herkesi farkındalığa ve desteğe davet eden LÖSEV Ailesi, cumartesi günü Afyon’da yaşayan aileleri ve gönüllüleri ile gerçekleştirdiği kamuoyunu bilinçlendirme çalışmasının ardından pazar günü de Eskişehir’deki aileleri ve gönüllüleri ile bir araya geldi. Eskişehir’de gerçekleştirilen kamuoyunu bilinçlendirme hareketi, çocukluğunda kanserle mücadele etmiş kahraman gençlerin Porsuk Çayı’ndaki tekne turu ile devam etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen tekne turu, şehir merkezinde dikkat çekti. Fedakar babalar, cefakar anneler, kahraman gençler, iyiliksever gönüllüler tek yürek olup şehri, bilinçli yardıma ve iyiliğe davet etti.

DOLANDIRICILARA DİKKAT: LÖSEV ASLA ELDEN BAĞIŞ KABUL ETMEZ

LÖSEV tarafından gerçekleştirilen farkındalık çalışmalarında, kamuoyunu bilinçlendirmek yalnızca destek alanları için değil, dolandırıcılığa dikkat çekmek açısından da büyük önem taşıyor.

Çalışmada bilgilendirici dokümanlar, ücretsiz olarak vatandaş, esnaf, kurum ve kuruluşlar ile paylaşılarak LÖSEV’in asla elden bağış kabul etmediğine, gazete ve dergi gibi ürünler satmadığına dikkat çekildi.

İyi niyetlerinin suistimal edilmemesi ve yardımların doğru şekilde değerlendirilmesini önemseyen vatandaşlar, LÖSEV’in çalışmalarına destek olup gerçekleştirilen bilinçlendirme çalışmaları için teşekkür ediyor.

BİR HAYAT DA SİZ KURTARABİLİRSİNİZ

Sağlıklı, kaliteli, doğal ve her bütçeye uygun LÖSEV Ramazan gıda paketlerinden sipariş vererek, Ramazan Ayı’nda ihtiyacı olan lösemili çocuklar ile kanser hastalarına ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

·       Acil Yardım Paketi

·       Orta Aile Paketi

·       Büyük Aile Paketi

·       Mutlu Aile Paketi

·       Sevgi Dolu Geniş Aile Paketi

Sizler de Ramazan Ayı’nda Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, , tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS ya da 1998’e FİTRE yazıp bir SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilir, bilgi almak için 0312 447 06 60 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.

LÖSEV, devlet desteği olmadan kamu yararına çalışan bir vakıf statüsündedir.

“Çocuklarımıza umut ve iyilik zincirimizin bir halkası olabilirsiniz. Unutmayın; bir hayat da siz kurtarabilirsiniz.”

 

Editör: Mustafa YILDIRIM