Göç Müzesi için Kurşunlu’daki gibi mücadele edin Göç Müzesi için Kurşunlu’daki gibi mücadele edin



Sazova Parkı’nda gerçekleşen söyleşide; Ünlüce ailesi hakkında merak edilenleri sorduk. İnşaat Mühendisi Ata Ünlüce ve Hukuk Fakültesi öğrencisi Aras Ünlüce, “anne” Ayşe Ünlüce’yi anlattı. Geçtiğimiz yıl yaşama veda eden değerli Aydın Ünlüce ile nasıl tanıştıklarını, meslektaş, arkadaş, eş ve anne, baba olarak bir ömür nasıl yol arkadaşlıkları yaptıklarını anlatan Ayşe Ünlüce ile, eşi Aydın Ünlüce’nin ardından yaşadıklarını ve yaşamının siyasete açılan yeni yolunu konuştuk. 


Tıpkı Yılmaz Büyükerşen gibi annelerinin en belirgin özelliğinin; “adaletli olması” olduğunu anlatan Ünlüce kardeşler, anne Ünlüce’nin yeni yolunda; siyaset hayatında da ona tam destek olarak, yanında olduklarını anlattı. Annelerinden gururla ve sevgiyle söz eden kardeşlere, Ayşe Ünlüce’nin nasıl bir belediye başkanı olacağını sorduk. Evdeki Ayşe Ünlüce’yi de konuştuğumuz söyleşide; Ünlüce’nin yaptığı en iyi tatlıyı, ailece yapmaktan en çok keyif aldıkları zamanları da dinledik. 
Ünlüce ailesini; samimiyetle yanıtladıkları sorularımızla daha yakından tanıma olanağı bulduğumuz bu keyifli söyleşinin tamamını videodan izleyebilirsiniz...

Editör: Mustafa YILDIRIM