Modern tasarımı, gücü ve motor seçenekleriyle öne çıkan Passat modelleri, üst düzey performansları ile sürücülerden tam not almayı başarıyor. Volkswagen Passat; TSI ve TDI motor teknolojileri, aktif silindir yönetimi, çift kavramalı şanzımanı, 4MOTION sistemi ve daha fazlasıyla sürüş deneyiminizi iyileştiriyor. Tüm özellikleri ile konforunuzu artıran Passat teknik özellikler bakımından beklentilerinizi karşılıyor. Passat yakıt tüketimi açısından da beklentileri karşılıyor. Volkswagen Passat Variant ekstra konfor isteyenlere, Volkswagen Passat Alltrack ise her şart altında yüksek performans bekleyenlere hitap ediyor. Size ise yalnızca konforun ve yüksek performansın keyfini çıkarmak kalıyor.

Passat Modelleri Fiyatları ve Teknik Özellikleri

Passat yeni modelleri, ekonomikliği yüksek performansla birleştiren teknolojileriyle dikkatleri üzerine topluyor. Verimli motor teknolojileriyle donatılan Passat modelleri, performansı her koşulda hissedebilmenize olanak tanıyor. Passat direksiyonu ve vites seçenekleriyle ise ihtiyaçlarınıza yönelik seçimler yapabilmenize yardımcı oluyor.

Beklentilerinizden çok daha fazlasını karşılayabilen Passat Variant ve Alltrack modelleri, tasarımlarıyla ise gözlerin her an üzerinizde olmasını sağlıyor. Passat modelleri, jantlarından tavanlarına kadar tüm detaylarıyla etkileyici özelliklere sahip.

Passat Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Volkswagen Passat, dış görünümünden iç tasarımına, motor teknolojilerinden şanzıman sistemine kadar tüm noktalarıyla öne çıkmayı başarıyor. Standart kısa ve uzun hüzmeli farların yanı sıra Passat modellerinde LED Matrix far teknolojisi dikkatleri üzerine topluyor. Bu özel aydınlatma teknolojileri, sürüş deneyiminiz boyunca ışığı dengeli bir biçimde dağıtıyor. Dinamik Uzun Far Asistanı ise karşıdan gelen sürücülerin konforunu da düşünüyor ve gözlerinin kamaşmamasına yardımcı oluyor. Passat renkleri sayesinde hayalinizdeki görünüme kavuşmanıza da imkan tanıyor.

Panoramik açılır cam tavanı ile ışıktan ve güneşten daha fazla yararlanmanıza olanak tanıyan Volkswagen Passat, sportif detaylara sahip R-Line paketiyle de beğeni kazanıyor. Modellerde yer alan alüminyum alaşımlı jantlar da sevilen Passat özellikleri arasında. TSI ve TDI motor teknolojileri ile daha sessiz ve verimli bir kullanım imkanı sunan Volkswagen Passat, güvenlik için hız sabitleyici, şerit takip asistanı, yarı otonom sürüş asistanı, park asistanı ve çevresel görüş sistemi gibi özellikleri ile yoldaki hakimiyetinizi maksimuma çıkarıyor. Passat otomatik vites ile de yol boyunca sarsıntısız ve sorunsuz vites geçişlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Sıfır Passat fiyatları modellerin motorlarına ve donanım seviyelerine göre değişebiliyor. Fiyatlarla ilgili detaylı bilgilere Passat güncel fiyat listesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Passat Variant Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Açılır cam tavanı, yeni nesil far sistemi ve daha fazlasıyla bir Passat klasiği olan Volkswagen Passat Variant, tamamen konfor için tasarlanan dijital gösterge paneliyle de beğeni kazanıyor. Passat modelleri sıralaması arasında ilk sıralarda yer alan Variant ile dijital gösterge paneli üzerinden sürüş sırasında görmek istediklerinizi ayarlayabilir, direksiyon üzerinden tüm kontrollerinizi sürdürebilirsiniz.

Kolay açılır kapanır bagaj kapağı ile seyahatlerin kurtarıcısı olan, 3 bölgeli tam otomatik klima sistemi ile her mevsim rahat etmenize imkan tanıyan Variant modeli, App Connect mobil bağlantı sistemiyle ise akıllı telefonunuzu aracınız üzerinden kontrol edebilmenize yardımcı oluyor. Navigasyon sistemleri, özel motor teknolojileri, güç kaybını önleyen şanzıman sistemi, farklı zeminlerde güçlü çekiş özelliği ve daha fazlasıyla Passat Variant, beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Passat Alltrack Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Her koşulda üstün sürüş deneyimi için tasarlanan Volkswagen Passat Alltrack ile her türlü yol koşuluna meydan okumaya hazır olun. Dar sokaklardan otobanlara, keskin virajlardan dağ yollarına kadar tüm şartlar altında Alltrack ile ilerlemeye devam edebilirsiniz. On-Road ve Off-Road sürüşler için tasarlanan 4MOTION ile hakimiyetinizi iyileştiren Alltrack, Adaptif Şasi Kontrolü özelliğiyle ise sürüş tarzınızı şekillendirebilmenize imkan sağlıyor.

Şık ve işlevsel tasarımıyla öne çıkan yenilikçi Passat Alltrack, iç tasarımıyla da beğeni kazanıyor. Modelde yer alan TFT LCD ekran üzerinden kontrollerinizi sürdürebilir, Harman Kardon ses sistemiyle eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz. TDI motor teknolojisiyle her türlü ihtiyacınızı karşılamaya hazır olan Passat Alltrack, güvenlik için tasarlanan diğer tüm özellikleri ile tam not almayı başarıyor.

Passat modelleri fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili daha detaylı bilgi edinebilir, Volkswagen Passat modelleri ile hayalinizdeki aracı yaşamınıza dahil edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM