Başkan Ataç’tan 19 Mayıs mesajı Başkan Ataç’tan 19 Mayıs mesajı


Okulların açılmasıyla beraber aileleri büyük ölçüde okul masraflarının beklediğini söyleyen Ömürlü, durum böyleyken spora ne para ne de zaman kalmadığını ifade etti. Sporun hayatımızdaki öneminin çok büyük olduğunu dile getiren Ömürlü, herkesin spor yapmaya ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Ömürlü, “Artık obezite yaşı küçük yaşlarda görülüyor hızla yayılıyor ve dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de artık büyük sorun sadece bununla kalmıyor. Beslenme bozuklukları hayatımızı kabusa çeviriyor. Ya aşırı kilo alınıyor ya da aşırı zayıf kalınıyor bu da hayatımızı kabusa çeviriyor. Çocuklarımız okulların açılmasıyla birlikte büyük bir maratona giriyor. Kimisi dershane, okul derken zaman yetmiyor. Kimisi internet başında elinde cep telefonu ile zamanın yetmediğini zannediyor. Oysa doğru çalışma teknikleri ve profesyonel destek ile her şey çok kolay lütfen velilerimiz bu tavsiyelerime kulak versin.” dedi. 
Çocukları Robotlaştırmayın
Çocukların bir robot gibi sürekli ders çalışmak yerine her şeyin bir zamanı planı olması sonucunda doğru tekniklerle büyük başarılar elde edilebileceğini söyleyen Ömürlü, kendi oğluna hiçbir zaman ders çalış demediğini belirtti. Ömürlü, “Kendi oğlumun doğru ders çalışmasını ve sporunu eksik etmedim. Böylece sporda da okulda da büyük başarılar elde etti. Her zaman sporunu yaptı.  Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi’ni yüksek onur belgesi ile bitirdi. Şimdi yine Anadolu Üniversitesi’ni kazanarak ikinci üniversiteyi okuyacak. Kendini geliştirmek ve en iyisini yapmak için çalışacak tabi sporunu da aksatmayacak, başarıya okuluna spor engel olmadığını tüm velilere göstermek istiyorum.” ifadelerini kullandı.
Sporun okula ve başarıya engel olmadığının altını çizen Ömürlü, aksine başarıya ulaşmak için spora ihtiyaç olduğunu söyledi. Ömürlü, “Bizler MASFİT kîckboks Eskişehir ailesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize doğru beslenmeyi, doğru ders çalışmasını ve her zaman spor yapmasını öğretiyoruz. Velilerimiz benîm dediklerime kulak versin yanlış bilgilerle çocuklarını robotlaştırmasın hayatlarını zehretmesin.” diyerek velilere çağrıda bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM