Tepebaşı Belediyesi İş Güvenliği Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen eğitim programları devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi personelinden oluşturulan acil durum ekiplerine 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yönetmelikleri kapsamında Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü eğitmenleri Hilal Güzel, Saliha Tuğçe Kağnıcıoğlu ve Alperen Baykal tarafından ilk yardım eğitimi verildi. Tepebaşı Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde personele, ilk yardımın nasıl yapılacağı, hangi durumlarda müdahale edilmesi gerektiği, ani kalp durmalarında kritik müdahaleyi gerçekleştirmeye yönelik geliştirilmiş elektro şok cihazı olan OED’nin nasıl kullanılacağına yönelik bilgi verildi. Eğitimlere katılan personel, adlığı bilgilerin ardından modeller üzerinde ilk yardım tekniklerini uygulayarak pratik yapma şansı da buldu.
Personel, eğitim çalışmalarının ardından sınavda başarılı olması halinde "İlk Yardım Kartı" sahibi olacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri iş sağlığı ve güvenliği kapsamında gerçekleştirilen eğitim çalışmalarının titizlikle devam edeceği bilgisini de
Tepebaşı personeline ilk yardım eğitimi
Tepebaşı Belediyesi personelinden oluşturulan acil durum ekiplerine, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yönetmelikleri kapsamında ilk yardım eğitimi verildi.
Yorumlar
Trend Haberler

Işıklar 1 saatliğine kapatılacak

CHP Dayanışma sandığı noktalarını açıkladı

Eskişehir’de toplu ulaşıma zam geldi

Afyonkarahisar’da Dehşet: Oğlu Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Eskişehir'de polis ile eylemciler arasında arbede yaşandı

30 yaşındaki adamın 30 kilometrelik ölüm yolculuğu