Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehirspor'un son 10 yıldır zor günler geçirdiğine dikkat çekerek, yapılan kongrenin kulübün geleceğine umut olmasını diledi. Başkan Ünlüce, geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarılması gerektiğini belirtti.

Ünlüce, "Hepimizin ortak markası olan Eskişehirspor, çok önemli bir kitlenin toplandığı bir kulüptür. Kongrenin geleceğe umut ve ışık olmasını diliyorum. Eskişehirspor için her şeyin güzel olmasını temenni ediyorum," dedi.

Seçilmiş üç belediye başkanı olarak Eskişehirspor sevdalısı herkesin bir masa etrafında toplanmasını ve ortak bir umut çıkmasını istediklerini ifade eden Ünlüce, "Umarım ki bu ortaklık sağlanmıştır. İlerde bunu göreceğiz," şeklinde konuştu.

Çankaya SK'da Kuzucu imzaladı Çankaya SK'da Kuzucu imzaladı

Belediye olarak her zaman Eskişehirspor'un yanında olduklarını vurgulayan Ünlüce, "Burada önemli olan herkesin yeni yönetime destek vermesidir. Kulübün mali ve sportif krizden çıkarak bir üst lige yükselmesini umut ediyorum," dedi.

Başkan Ayşe Ünlüce'nin bu açıklamaları, Eskişehirspor camiasına moral ve destek sağlayarak kulübün geleceğe daha umutla bakmasına katkıda bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM