Program MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İl Başkanı İsmail Candemir ve partililer katıldı.

 Aday adayı tanıtım toplantısında konuşan MHP milletvekili aday adayı Suat Kızıldağ şunları söyledi; "14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri cumhuriyetimizin 100. yılında en önemli seçimi olacaktır. Bu bağlamda güzide şehrimiz Eskişehirimizde MHP laik olduğu yere ve güzel Eskişehirimizi de en iyi şekilde temsil etmek üzere huzurunuzdayım.

Aslen Emirdağlı, doğma büyüme Eskişehirliyim.

2006 yılından beri Tapu ve Kadastro Teşkilatında kamu görevlisiyim. Aynı zamanda 2012 yılından beri Türkiye Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı bulunan Türk İmar ve İnşa Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası'nda 11 yıldır il temsilciliği görevini yapmaktayım.

14 Mayıs 2023 seçimleri dolayısı ile; Eskişehirimizde yüreği vatan bayrak devlet aşkı ile atan hemşerilerimizin sesi ve yüreği olmak için karşınızdayım.

Şehrimizde kapısı çalınmadık ev, ayak basılmadık sokak, davamızı anlatmadığımız hemşerimiz kalmayana kadar, yılmadan, yorulmadan MHP laik olduğu seviyeye gelene kadar çalışacağız.

Yorulmayacağız, yıkılmayacağız çok çalışacağız.

Kazanacağız.

Sayın genel başkanımız, Dr. Devlet Bahçeli'nin de bildirdiği üzere:

Bizim sevdamız Türkiye'dir, bizim mensubiyet onurumuz Türk milletidir, adayımız belli kararımız nettir.

Var Olsun MHP, Var Olsun Ülkü Ocakları,

Var olsun Türkiye Kamu Sen, var olsun TÜRKAV, var olsun Büyük Türkiye Cumhuriyeti gücümüz bitene kadar, son nefesimizi verene kadar bu topraklarda bu bayrak inmeyecek ezanımız dinmeyecektir.

Bizi yok sayan gruh buradan sesimizi duysun Eskişehir'de MHP seçimlerde hepinizin boynunu bükecektir. Eskişehirimiz bize MHP ne hak ettiği nişanı bu seçimde Allah'ın izni ile laik görecektir.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin şimdiden devletimize ve aziz milletimize hayırlı olmasını cenabı Allah'tan niyaz eder, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, aziz Türk milletine siz değerli hemşerilerimize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım"

Editör: Mustafa YILDIRIM