Başkan Kurt 1 Mayıs’ta işçi ve emekçileri yalnız bırakmadı Başkan Kurt 1 Mayıs’ta işçi ve emekçileri yalnız bırakmadı

Zafer Partisi Eskişehir İl Teşkilatı, Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye başkan adaylarını düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Büyükşehir Belediye başkan adayı Oğuz Beki, “Geldiğimiz noktada şunu görüyoruz; yeni bir döneme, yeni bir kana ve yeni bir heyecana ihtiyaç duyuyor şehrimiz.” açıklamasında bulundu. 
Şehrimiz yeni bir kana ihtiyaç duyuyor
Önemli olanın ülkenin içinde bulunduğu durum olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oğuz Beki, “Geldiğimiz noktada şunu görüyoruz; yeni bir döneme, yeni bir kana ve yeni bir heyecana ihtiyaç duyuyor şehrimiz. Biz yereldeki sorunlarla ülkede yaşanan sorunların birbirine paralellik gösterdiğine inanıyoruz. Türkiye’nin üç problemi Eskişehir için de önemlidir. Bizim bir parti programımız var biz bu sorunlarla ilgili çözümler bulmaya çalışıyoruz. Rakamlar zaman içerisinde, adaylar belli oldukça netlik kazanacaktır fakat görüyorsunuz ki Eskişehir’de aday belirlenemiyor.” dedi. 
“Halktan yana belediyecilik yapacağız”
Değişim gerekiyor diyen Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç, “Mevcut yerel yönetimde yeni projelerin yapıldığını, çalışmaların yapıldığını görüyoruz fakat biz bunları samimi bulmuyoruz. Belediyeler kaynaklarını hizmet için kullanıyor fakat ne kadar faydalı kullanılıyor? Yerel yönetimler görevlerini samimi ve sürdürülebilir yapmalıdır. Biz başladığımız günden son güne kadar ‘halktan yana’ belediyecilik yapacağız ve kapımız halka her zaman açık olacak. Sahneye çıkıp sahte pozlar vererek değil, halkın sorunlarına çözüm bulmak için halkla yan yana olacağım.” şeklinde konuştu. 
“Yeni projelerle halkın karşısına çıkacağız”
Bir esnaf olarak şehrin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, “Şehrin sorunlarını da çok iyi bildiğim gibi çözümlerini de çok iyi biliyorum. Mevcut Odunpazarı Belediye yönetimi belediyenin kaynaklarını ve maddi yükünü insanlara pozitif katkı olarak sağlayamadı. Biz yeni söylem ve projelerle halkın karşısına çıkmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM