Toplantıda İl Başkanı Beytullah Karataş, “Türkiye’nin önemli bir seçime gittiğini ifade ederek Saadet Partililerin omuzlarındaki sorumluluğun bir kat daha arttığına değindi.

“AFYON HAK ETTİĞİ SAADET İKTİDARINDA GÖRECEK!”

Afyon’umuz 20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde maalesef hak ettiği değeri görmedi. Türkiye’nin en önemli noktasında bulunan şehrimiz altyapı ve üstyapı yatırımlarından jeotermal enerjinin yerinde kullanımına, işsizlikten fakirleşmeye varıncaya kadar bir çok konuda hemşehrilerimiz mağdur ediliyor.

İktidar vekillerinin giremediği sokaklara giriyor, vatandaşımızı hanelerinde ziyaret ediyoruz.

İşsizlikten evine ekmek götüremeyen babaların, mutfakta tenceresini kaynatamayan annelerin, gece yatağa aç giren çocukların umudu bugünki iktidarın değişmesi ve adil ve yaşanabilir bir Türkiye’nin tesis edilmesidir. Afyonkarahisar hak ettiği değeri Saadet Partisi iktidarında görecek.

"GENÇLER GELECEKTEN UMUTSUZ" 

Milletin geleceğinin şu anki iktidar tarafından ipotek altına alındığını belirten Karataş, “Gençlerimiz gelecekten umutsuz. Gelir dağılımındaki adaletsizlik her geçen güz daha da derinleşmektedir. Milli gelirdeki işçinin çalışanın payı azalırken, sermayenin payı artmaktadır. Tarihi bir dönemeçteyiz! Bütün dünya yeniden şekillenirken, sadece haritalar değil, ekonomik eksenler de yeniden dizayn edilirken; Türkiye, her gün içerdeki başka bir kokuşmuşluk ve yozlaşmayla yüzleşmektedir.” ifadelerini kullandı.

"İKTİDAR DEĞİŞMEDİKÇE SONUÇ DEĞİŞMEYECEK" 

Karataş, “Maalesef iktidar çevresine çöreklenenler, sadece yetimin malını, garip garibanın hakkını, milletin emeğini değil; Türkiye’nin geleceğini de çalıyor! Açık söylüyoruz; bu iktidar değişmedikçe, sonuç değişmeyecek! Zira aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuç elde edemezsiniz. Şimdi önümüzde bir fırsat var. Türkiye bir seçim atmosferine girmiştir.” diye konuştu.

“DÜRÜST SİYASET AHLAKIMIZIN GEREĞİDİR”

Karataş, “Türkiye’nin ve insanımızın  gerçek gündemleri var, bir de bu gerçek gündemler konuşulmasın diye algı mühendislikleriyle masa başında üretilen suni gündemler var.

Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin ve insanımızın gerçek gündemlerine odaklanıyoruz.

İktidarın gündemine kapılarak, insanımızın gerçek gündemlerinin konuşulmasının önüne geçilmesine fırsat vermemekte kararlıyız.

İnsanımızı topraksız, toprağı da insansız bırakan bugünkü düzene karşı olmak sorumluluğumuzun gereğidir.

Oy hesabı uğruna, dini ve manevi değerlerimizin istismar ediliyor olmasına ise en yüksek sesle karşı çıkışımız işte ahlaki, vicdani ve insani sorumluluklarımızı yerine getirmek içindir.” dedi.

Toplantı sonunda partiye katılanlara rozetleri takılarak İlçe Başkanları ile seçim gündemli bir toplantı yapıldı.

Editör: Mustafa YILDIRIM