Şirintepe Mahalle Temsilciliğinin açılış konuşmasını yapan Başkan Çizmelioğlu;

"Eskişehir Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Nabi AVCI, İl Başkanımız, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımız, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ak davamızın her bir kademesinde görev alan, gönül veren teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizin katılımı  ile gerçekleştiriyoruz"diyerek sözlerine şöyle devam etti;


"Hedef 2023 dedik, Bismillah dedik ve başladık. İlk mahalle temsilciliğimizi kısa bir süre önce Esentepe-Sütlüce-Yeşiltepe 'de sonrasında Çamlıca mahallemizde ve bugünde 3. Mahalle temsilciliğimizi Şirintepe mahallemizde açıyoruz.

Bu güzel ve özel günümüzü bizler ile birlikte heyecan ve sabırsızlık ile bekleyen Ak Davamızın gönüldaşları Şirintepe mahalle temsilciliğimizin açılışına hoş geldiniz..

Ak Parti ilk gün nasılsa bugün de gümbür gümbür sahada... Tepebaşı teşkilatımız ilçemizin her bir köşesin de... Mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı sahada olmaya da devam edeceğiz.

" 2023 seçimleri sadece Türkiye için değil...

Biz şunu çok iyi biliyoruz; 
2023 seçimleri sadece bir seçim değil 2023 seçimleri sadece Türkiye seçimi değil Azerbaycan, Filistin, Kuduslü mazlumlar için Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri aslında bakıldığında İslam Coğrafyası ile birlikte tüm dünya için çok önemli olduğunu biliyoruz ve biz bunun için Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak bugüne kadar gece gündüz nasıl çalıştıysak bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.

2023 hedeflerimiz doğrultusunda, Allah nasip ederse Tepebaşı'mızın her mahallesinde Mahalle Temsilciliklerimiz olacak, teşkilatıma inanıyor ve güveniyorum" diyerek sözü;

Eskişehir Milletvekili Sayın Prof. Dr. Nabi AVCI'ya bıraktı.

Önce selam, sonra kelam diyerek sözlerine başlayan Avcı, toplanan kalabalığa selam verdikten sonra sözlerine şöyle devam etti:

2023 seçimleri  ülkemizin geleceği için çok önemli, süreçte hiç ara vermeden kapı kapı, gönül gönül çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mahalle temsilcilikleri ile hemşehrilerimizle iç içe olacağız. Tabi bir de Eskişehir'imizin yerel yönetimlerde yaşadığı sorunları var ve her gün bir yenisi ekleniyor.
Vatandaşın mağduriyetlerinin çözülmesi için daha güzel bir Eskişehir için artık şehrimizinde Ak Parti belediyeciliği ile tanışması gerekiyor. Ak Parti belediyesi olan şehirlerimizdeki gelişmeleri görüyoruz ancak şehrimiz tüm bu hizmetlerden mahrum bırakılıyor. İnşallah 2024 de bu sorunuda aşacağız ve şehrimizi Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştırcağız. Bunun için durmadan, yorulmadan, usanmadan çalışacağız. Bu kapsamda bugün burada açılışını yapmakta olduğumuz yeni mahalle temsilciliğimiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun" diyerek Teşkilat mensuplarıyla kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM