İl Göç İdaresi Müdürü Gökhan Akyıldız Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan ziyarette Şube Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu üyelerimizden Hüsamettin Sarı, Hulusi Çürükoğlu, Ümit Kaleli , Av. Oğuz Özdemir ve üyelerimizden Deniz Kaçmaz yer aldı.

İl Göç İdaresi Müdürü Akyıldız “MÜSİAD Eskişehir Şubesine yapmış olduğumuz   ziyarette, Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sanayi ve iş dünyasındaki göçmenlerin durumunu istişare ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin Değerli Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “İl Göç İdaresi Müdürü Gökhan Akyıldız’ ın şubemize ziyaretinde göçmen kardeşlerimizin sorunları ile  ilgili istişarelerimiz oldu.

Akyıldız’ ın ilimizde göçmenlerimiz için yapmış olduğu başarılı çalışmalarından memnun olduklarını ve devamını diledi. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Ayyıldız’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim