Skinceuticals markası, 1994 yılından bu yana piyasadadır. Ünlü Doktor Pinell tarafından üretilmiştir. İlk olarak markanın serumları çıkmıştır ve oldukça beğeni toplamıştır. Cilt sağlığı ve dayanıklılığı için üretim yapılır.  Skinceuticals ürünleri önemli alanlarda kullanılır.

Özellikle estetik ve klinik işlemleri için tercih edilen bir markadır. Her geçen gün marka daha fazla gelişim gösterir. Ürünlere yenileri eklendiği için Z yakından takip edilen markalar arasına girmiştir. Serumlar oldukça merak edilir.

Skinceuticals Serumlar

Skinceuticals ürünleri arasında en çok satılan ve etkili olan ürünler, serum çeşitleridir. Tun cilt tipleri için serum bulunur. Ayrıca hassas ve problemli ciltler içinde seçenekler vardır.  Ürün satın alırken, mutlaka cilt tipine göre seçim yapılması gerekir. Yoksa ürünün etkisi olmaz. Ayrıca düzenli kullanımda sonuç bakımından, dön derece önemlidir.

Serumlar içerik olarak; nemlendirici, aydınlatıcı, pürüzsüzleştirici gibi kategorilere ayrılır. Serumların hem gece, hem de gündüz için olanları vardır. Birlikte kullanılması daha etkili bir sonuç verir. https://www.kozmela.com/skinceuticals linkinden ürünleri inceleyip, siz de sipariş verebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim