HABER /   ERTUĞRUL ALTINEL – ESKİŞEHİR

 Olağan Genel Kurul toplantısında ‘gündem maddeleri’ teker teker görüşüldü. Gündem gereği: Açılış ve Yoklama,  Divan Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması ve Müzakeresi, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerinin Ayrı Ayrı İbrası, Bütçe ve Geçici Bütçenin okunup oylanması, karara bağlanması, Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üye seçilmesi, Üye Aidatlarının yükseltilmesinin görüşülmesi ve karara bağlanması, Dilek ve  Temenniler, Kapanış, yapıldı.

Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu: Asil Yönetim Kurulu şu kişilerde oluştu: Ender Öztürk, Süleyman Yıldız, Fatih Bekçiler, Erdinç Pınar, Mustafa Çamlıbel, Ersel Bandırma, İsmail Özeren, Kerim Bakır, Çağrı Akdoğan, Murat Yalçın, Zeynel Gölpek seçildiler. Asil Denetleme Kurulu: Serpil Çamurlu, Reyhan Göceli, Süleyman Acar seçildiler.

Toplantı sonunda ALPUDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Ender Öztürk yaptığı konuşmasında, ‘’Mahallemizin yardımlaşma ve dayanışması için ve kültürel değerlerimize sahip çıkmak adına çalışmalarıma yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Mahallelerimiz arasındaki birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Alpu, 33 mahallesiyle tek yumruktur. Ayrıca önümüzdeki günlerde; kültür, sanat faaliyetlerimize Eskişehir’de,  Alpu ve mahallelerimizde ağırlık vereceğiz’’ dedi.  

Editör: Mustafa YILDIRIM