Ülkemizin başkenti Ankara’da artan nüfus ile birlikte hemen hemen her köşe başında yeni bir kuaför açılmaktadır. Ancak Ankara kuaför işletmeleri arasında en iyisinin hangisi olduğuna yönelik herhangi bir çalışma bulunmamaktadır.

Hâl böyle olunca özellikle Ankara kadın kuaför dükkanları arasından en iyisini tercih etmek oldukça zor bir hâl almaktadır. Bu yazımızda sizlere Ankara kuaför arayanların iyi bir kuaförü seçmek için dikkat etmesi gerekenlerden bahsedeceğiz.

Bir memur kenti olarak adlandırılan ülkemizin başkenti Ankara’da her daim şık görünmek herkesin elbette hakkıdır. Durum böyle olunca gerek erkekler gerekse de kadınlar Ankara kuaför sözcüğünü sık sık arama motorlarında aratmakta ve seçenekler karşısında hangisini tercih edeceğini bilememektedir.

Biz de sizlere Ankara kadın kuaför dükkanları arasından doğru tercihi yapabilmeniz için kısa bir filtreleme listesi oluşturduk.

Kadın Kuaförü Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ailenizin ve iş arkadaşlarınızın deneyimleri sizlere en net yol gösterici olacaktır. Bu sayede kuaförün deneyimi ve müşteri memnuniyeti gibi konularda fikir sahibi olabilir Ankara kadın kuaför denilince akla gelen ilk firmaları tespit edebilirsiniz.

İkinci ve en önemli konu ise hijyendir. Ancak kuaföre gittiğinizde gözlemleyebileceğiniz bu durum hem sağlığınız hem de olası bir enfeksiyon kapma ihtimalinize karşın ilk dikkat etmeniz gereken konuların başındadır.

İletişim ise bir kadın kuaförünün olmazsa olmazıdır. Basit bir telefon görüşmesi ile bile kuaförün iyi bir dinleyici olup olmadığını öğrenebilirsiniz. İyi bir dinleyici olmayan kuaför isteklerinizi algılayamaz ve ne kadar yetenekli olur ise olsun size doğru hizmeti veremez.

Konum ve erişilebilirlik çok önemli olmasa da tercihiniz noktasında önemli bir yer tutar. Kolay ulaşılabilir bir konumda olan bir kuaför, kişisel bakımlarınız dışında acil durumlarda da isteğinize karşılık verebileceği için tercih sebeplerinizden birisi olabilir.

Ürün kalitesi ise bir başka olmazsa olmazdır. Kullandığı boya vb. maddelerin kaliteli markalar olması hem sağlığınız açısından hem de güzel bir görüntü açısından oldukça elzemdir.

Son maddemiz ise müşteri memnuniyetidir. Tüm bu aşamalardan sonra bir kuaför tercihi yaptınız. Artık tek yapmanız gereken işletmenin internet sitesi, Google haritalar ya da sosyal medya hesaplarındaki eski müşterilerinin yorumlarını incelemek olmalıdır. Bu sayede yapılan işlerin kalitesini kolaylıkla anlayabilirsiniz.

KAYNAK: Ünsal Özkan

Editör: Mustafa YILDIRIM