Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, deprem felaketinin yaşandığı kentlerden Malatya’da bir dizi temasta bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bölgeyi ziyaret eden Başkan Ataç, depremzede vatandaşlara Eskişehirlilerin geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, deprem felaketinin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Malatya’da geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Ataç; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Veli Ağbaba, Gülizar Biçer Karaca ile birlikte, 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminden etkilenen başlıca yerlerden Malatya’nın Doğanyol ilçesine gitti. Yıkılan ve hasar alan binalar hakkında yetkililerden bilgiler alan heyet, Doğanyol Belediyesi ve Doğanyol Kaymakamlığını da ziyaret etti.

Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ataç, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun, Veli Ağbaba, Gülizar Biçer Karaca, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ile incelemelerde bulunmak üzere deprem bölgesindeyiz. Deprem sonrası birlik ve beraberlik içinde tek yürek olmamız çok önemli. Eskişehirli yurttaşlarımızın yardımlarını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Elazığlı ve Malatyalı kardeşlerimize ve ülkemize bir kez daha geçmiş olsun” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: TE Bilişim