Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’in ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerine Mihalıççık ile devam etti.

Başkan Ataç ilçede ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mihalıççık İlçe Başkanı İsmet Taner’i ziyaret etti. Taner, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki çalışmalar hakkında Başkan Ataç’a bilgiler verdi. Başkan Ataç da Taner ve yönetimine başarılar diledi.

Daha sonra Ataç, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Ataç ve Çorum, kent ve ilçe gündemine ilişkin sohbet etti. Mihalıççık’ta Ataç’ı görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Çorum, her zaman kendilerinin yanında olmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Ataç da, misafirperverliğinden ötürü Çorum’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, Çorum’un Ataç’a Yunus Emre’nin bir tablosunu hediye etmesi ile sona erdi.

Ardından Başkan Ataç Mihalıççık ziyaretine, ilçe esnaflarıyla bir araya gelerek devam etti. Kahvehane, bakkal, berber, lokanta, terzi gibi dükkanlarda ilçe sakinleriyle sohbet eden Ataç, vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Günün sonunda bir değerlendirmede bulunan Ataç, “Eskişehirimizin ilçelerine gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de Mihalıççık’ta partimizin ilçe yönetimi, belediye başkanımız ve ilçe kaymakamımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Ardından da vatandaşlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geldik. Her zaman insanlarla birebir temas etmenin çok önemli olduğuna inanmışımdır. İlçe halkımız da bizleri çok sıcak karşıladı. Kendilerine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Ataç’a Mihalıççık ziyaretinde Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Rıfkı Ustaoğlu ve Seyit Yıldızhan, Tepebaşı Meclis Üyesi Hasan Tutucu ile Mihalıççıklılar Yaptırma, Yaşatma, Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği (MİYAD) Başkanı Cemalettin Ürgüp de eşlik etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM