Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir’in ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerine Tepebaşı’nın kardeş kenti Seyitgazi ile devam etti.

Başkan Ataç ilçede ilk olarak Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’yi ziyaret etti. Seyitgazi Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, CHP Seyitgazi İlçe Başkanı İsmet Ayrancı ve meclis üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette Başkan Ataç ve Tepe, kent ve ilçe gündemine ilişkin sohbet etti. Seyitgazi’de Başkan Ataç’ı ziyaret etmekten mutlu olduklarını belirten Tepe, Tepebaşı Belediyesi ile kardeş şehir olduklarını hatırlatarak her zaman kendilerinin yanında olmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Ataç da misafirperverliğinden ötürü Tepe’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Tepe, Başkan Ataç’a Seyitgazi’yi temsilen bir küre ve Atatürk resmi hediye etti.

Partililer ile buluştu

Başkan Ataç, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyitgazi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı İsmet Ayrancı ve partililer ile bir araya geldi. Ayrancı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki çalışmalar hakkında Başkan Ataç’a bilgiler verdi. Başkan Ataç da Ayrancı ve yönetimine başarılar diledi. Esnafla bir araya geldi

Başkan Ataç Seyitgazi ziyaretine, ilçe esnaflarıyla bir araya gelerek devam etti. Esnaf ve ilçe sakinleriyle sohbet eden Ataç, vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Günün sonunda bir değerlendirmede bulunan Ataç, “Eskişehirimizin ilçelerine gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de kardeş kentimiz Seyitgazi’de partimizin ilçe yönetimi, belediye başkanımız ve ilçe kaymakamımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Ardından da vatandaşlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geldik. Her zaman insanlarla birebir temas etmenin çok önemli olduğuna inanmışımdır. İlçe halkımız da bizleri çok sıcak karşıladı. Kendilerine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Seyitgazi Şubesi’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Ataç, dernek başkanı Erhan Erden ve yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Ataç derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan Başkan Ataç’a Seyitgazi ziyaretinde meclis üyeleri de eşlik etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM