Ertuğrul Altınel

HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL- ESKİŞEHİR

Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği (BEY-DER) 4. olağan genel kurulu; Miyad toplantı salonunda, üyelerinin çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. Seçime tek liste ile girildi ve BEY-DER Başkanı Muhamer Öztay yeniden güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Gündem gereği: Açılış ve yoklama yapıldı. Divan teşekkül ettirildi. Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Konukların konuşmalarını yaptı. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu ve müzakeresi yapıldı. Bilanço ve gelir-gider hesapları okundu ve müzakeresi yapıldı. Yönetim ve denetim kurullarının ibrası yapıldı. Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçenin okunması sağlandı. Yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. Genel kurul tarafından gündemdeki maddeler kabul edildi. BEY-DER' in Başkanlığına yeniden Muhamer Öztay seçildi. Muhamer Öztay yaptığı konuşmasında, ''Beni tekrar seçtiğiniz için teşekkür ederim. Amacımız, Beylikova kökeni olanları, Beylikova'ya hizmet edenleri bir çatı altında toplamaktır. Onların sosyal,kültürel ve ekonomik haklarını korumaktır. Beylikova'mıza bağlı köylerin kültürel zenginliklerini tanıtmaktır. İlerleyen günlerde Eskişehir'de kültür ve sanat çalışmalarına ağırlık vereceğiz ve etkinliklerimizi sergileyeceğiz'' dedi. 4. olağan genel kuruluna: Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve dernek üyeleri katıldılar.

Yönetim kurulu asil üyeliklerine: Muhamer Öztay, Mustafa Taşcı, Abdullah Beşer, Halit Demir, Şahin Öztürk, Ali Burçin Baykara, Seyfi Çekiç, Hamza Demir, Sinan Güler seçildiler. Denetleme kurulu asil üyeliklerine: Yakup Öztürk, Fahri Uzun, Beyti Alkan seçildiler.

Editör: Mustafa YILDIRIM