Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği İBB  Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş’ı ziyaret etti.

2019 yılından bu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları Genel Müdürlüğü görevini yürüten Eskişehirli  Sinem Dedetaş’ı ziyaret eden dernek üyeleri başarı  dileklerini iletirken, kendilerine Eskişehirspor forması ile derneğin bünyesinde hazırlanan çeşitli Eskişehirspor ürünleri hediye etti.

Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği (BKŞDER) Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi, Eskişehir İTÜ Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Başkanı, Saffet Erde Turan tarafından gerçekleştirilen ziyarette Dedetaş, ‘’Çocukluk yıllarımdan itibaren, babamla ESES’in maçlarına sıkça gittiklerini, fakat işlerinin yoğunluğu ve Eskişehir dışında yaşamaları dolayısyla uzun zamandır maça gidemedim.  İstanbul’daki hemşehrilerimden Eskişehirspor forması hediye edilmesi çok gurur verici”dedi.

 Aynı zamanda Eskişehirspor Sicil Kurulu Üyesi olan Saffet Erde Turan da ‘’Bir hemşehrimizin İstanbul’da böylesine önemli bir görevde bulunmasından dolayı gurur duyduk.

İstanbul-Taksim’de Eskişehirspor ve Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışan derneğimiz adına gerçekleştirdiğimiz ziyarette Genel Müdürümüz sayın Sinem Dedetaş ile oldukça samimi ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Kadıköy – Beşiktaş arası sefer yapan tarifeli MODA vapurundaki ‘’VAPUR KAFE’’de bizi ağırlayan sayın Genel Müdürümüze, değerli eşi Barış Dedetaş’a, Özel Kalem Müdürü Nevin hanım ile tüm personele derneğimiz ve tüm Eskişehirspor camiası adına çok teşekkür ederim.

İstanbul Teknik Üniversitesi 2004 yılı Gemi İnşaatı ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği mezunu olan İBB Şehir Hatları Genel Müdürü Eskişehir’li hemşehrimiz Sinem DEDETAŞ, derneğimiz bünyesinde yer alan Mehmet Yağcı Kütüphanesi’ne Adil Bali’nin ‘’Vapurlarıyla İstanbul’’ isimli eserini vermesi bizi çok memnun etti.”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM