Öndeş açıklamasında şunları söyledi; “Şahsım için çok özel olan bugün, beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

Konuşmama başlamadan önce 6 Şubat ta meydana gelen doğal afette, ülkemizi derinden yaralayan, 11 ilimiz başta olmak üzere tüm Türkiye'yi derinden etkileyen deprem felaketi nedeni ile ülkemize ve aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunar, hayatını kaybeden yurttaşlarımıza yüce rabbimden rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da rabbimden acil şifalar diliyorum. Böyle felaketlerin tekrar yaşanmamasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim. 

 

Ben Bülent Öndeş. 1975 yılında doğdum. Evliyim ve 3 oğlum 1 kızım var. 1996 yılında Gıda sektöründe iş hayatına başladım. Uzun yıllar Türk sanayicilerine, fabrikalara ve kurumlara gıda hizmeti verdim. 2010’lu yıllarda gelişen teknoloji ve yenilikçi anlayışla sektöre farklı bir bakış açısı getirerek endüstriyel mutfak çözümleri ile gıda sektöründe devam ettik, etmekteyiz. Yenilikçi derken kastettiğim Türkiye geneli yerinde Endüstriyel Mutfak kurulumu yaparak Türkiye'de işletmelerin ihtiyacına yönelik yemekhane çözümleri üretiyoruz. Eskişehir merkezli işletmemiz ile Fabrikaların, kurumların mutfaklarını kuruyor, sonrası hizmetlerini sağlayarak çözüm ortağı oluyoruz. Bu vesile ile Sanayicilerin ve işletmelerin üzerlerindeki yükü alarak kendi işlerine odaklanmalarını vesile oluyoruz.

Yazılım ve Teknoloji şirketimizle bugünün dünyası Teknoloji ve Yazılım alanında, geleceğimizi şekillendirecek teknolojilerde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Günümüzde teknolojinin farklı deyişle bilişim sektörünün önemini biliyorum. Bu anlamda çalışmalarımızda teknolojiye ayrıcalıklı yer veriyoruz. 

Global Aracılık Hizmetleri şirketimizde ise Sağlıktan güvenceye, bireysel ve kurumların haklarını koruyacak, mağdur olmaması üzerine en iyi şartlarda güvence sağlayacak hizmetlere aracılık ediyoruz. 

Bütün iş hayatım boyunca devletime hizmet ettim. Şimdi çocuklarım bu bayrağı taşımaktadır. 
Ben ise iş hayatımdaki gömleğimi çıkarıp tamamen milletimin hizmetinde çalışmayı amaç edinerek gerçek anlamda “milletimin vekilliğine” talibim. 
 

Türkiye’de lojistik olarak tarımda, sanayide, üretimde Eskişehirimiz çok önemli bir ilimiz. Şehrimizin sorunlarını biliyorum. Bu sorunları çözebilmek ancak sizlerden yani milletimizden aldığımız güç ile mümkün. Eskişehir’in kıymetlerini, değerlerini, kültürel ve tarihi yapısını, tarım ve çiftçiliği, sanayileşmesi hakkında yıllardır edindiğim tecrübe, bilgi ve birikimle bu değerlere değer katmayı hedefliyorum. Milletimizden aldığımız güç ile bu sorunları aşabileceğimizin farkındayım. 

Eskişehirimizin Genel Sorunlarını biliyoruz. Özetlemek adına
Şehir düzenlemesi, trafik ve otopark sorunları, kentsel dönüşüm, kırsalda köy ve ilçelerimizin ulaşımdaki yetersizliğin sıkıntıları, altyapı sorunları gibi şehir planlamasında vatandaşımızın sesi, sizlerin vekili olarak çalışacağım. Eskişehir medeniyetler şehridir. Şehrin tarihi ve turistik güzelliklerini, kültürünü sadece Türkiye’ye değil, tüm dünyaya tanıtılması için çalışmalar yapacağım.

Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir!.. 
Onların geleceğe umutla bakması, her alanda onlara ve düşüncelerine yer verilmesi, söz sahibi olmaları için gayret göstereceğim. Geleceğe güvenle bakmaları için yeni istihdam kaynakları sağlamak üzere gençlerimiz ve çocuklarımız için mücadele edeceğim. 

Ölümsüz Sevdamız Eskişehirspor!..
Eskişehirspor için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Layık olduğu yerlere gelebilmesi için, Eskişehirimiz için, Eskişehirlilerimiz için ve Eskişehirsporla tekrar tarih yazmak için tam destek olacağız. Üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. 


Çıkmış olduğum bu yolda milletim ve halkım adına Eskişehir için çalışacağıma, her zaman elimden gelenin fazlasını yaparak, vatandaşımız için gerçek anlamda milletin vekili olarak hizmet edeceğime, 
Ulaşılamayan değil, vatandaşın her zaman ulaşabileceği, görüşebileceği, derdini, sorununu önerilerini aktarabileceği bir vekil olacağıma, Bugüne kadar oluşmuş Vatandaş ve Vekil algısının aksine milletimizin sesi ve vicdanı olacağıma söz veriyorum. 

Bundan 700 yıl önce; Hünkar Hacı Bektaşı Veli'nin dediği gibi “ilimle gidilmeyen yolun sonu karanlıktır” ve 700 yıl sonra ulu önderimiz, başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fenin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir.” ilkelerinden feyz alarak çıktığımız bu yolda;

Can cana, omuz omuza, yürek yüreğe, el ele hep birlikte yeni, güçlü ve huzurlu Türkiye’yi inşa edeceğimizi biliyor, bu yolda sizlerle birlikte yürümekten onur ve şeref duyuyorum. 

Yok olan adalete, kaybolan demokrasiye ve tek adam rejiminden yeniden Cumhuriyet için, yani demokratik ve aydınlık Türkiye için İYİ PARTİ diyor ve İYİ PARTİ ile bu kutlu yolda milletime hizmet etmek üzere Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.” 
 

Editör: Mustafa YILDIRIM