Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile temaslarını sürdürüyor.

Son olarak Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi 16. Genel Kurulu sonrası ÇGD’nin yeni başkanı Meltem Karakaş Kaya, Şube Başkan Yardımcısı Güray Ateş, Şube Sekreteri Eylem Lodos, Şube Saymanı Ayşe Kaytan Uçak ve üye Hülya Çalık Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Her meslek grubunda olduğu gibi gazetecilerin de örgütlenmesinin değerli olduğunu belirten Başkan Ataç, gazeteciliğin ülke ile birlikte kentlerin gelişiminde de büyük önem taşıdığını kaydetti. Başkan Ataç, “Son 20 yılda ülkemizin her alanda yaşadığı zorluklar ne yazık ki gazetecileri de çok olumsuz etkiledi. Halkımızın haber alma özgürlüğü için hizmet veren gazeteciler, ülke tarihinin en ağır baskılarına karşı koymak zorunda kaldı. Bu duruma karşı koyabilmenin en büyük anahtarı ise örgütlü şekilde mücadele etmektir. ÇGD de bu anlamda çok değerli ve Tepebaşı Belediyesi’nin iyi ilişkiler içinde olduğu bir kuruluş. Yeni yönetime görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette ÇGD Şube Başkanı Meltem Karakaş Kaya da iyi dilekleri için Başkan Ataç’a teşekkür etti. Günün anısına çektirilen fotoğraf ile buluşma sona erdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM