Aslen Emirdağlı olan Çorumlu, hafta sonu ziyaret için geldiği Eskişehir’de bir takım ziyaretlerde bulunarak hemşerileriyle hasret giderdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanı Mahmut Çorumlu, Avrupa Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Platformu’nu da ziyaret ederek Platform Başkanı Sebahattin Tetik ve platform üyeleriyle bir araya geldi.

Yaklaşık 50 kişiyle karşılanan Çorumlu, Eskişehir’de Emirdağlılar arasında birlik, beraberliğin sağlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Avrupa Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Platformu Başkanı Tetik, Mahmut Çorumlu’ya yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Ziyarete Ankara Polis Başmüfettişi Cihan Karabıçak, Eskişehir Emniyet Müdür Yardımcısı Ramis Erçetin, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Ayhan Sivri, Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Veli Uça’da katıldı.

Çorumlu, Emirdağlılar Vakfı’nı da ziyaret ederek Vakıf Başkanı Veli Görkem Pala ve vakıf yönetim kurulu üyeleriyle de sohbet etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM