Eskişehir Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Hünerliel TCDD otoparkı üzerinden siyasilerin açıklamaların tepki gösterdi. Hünerliel, “Eskişehir Demirsporumuzu 3 senedir hiç bir siyasi tarafa peşkeş çekmedik çektirmeyiz. Her şeyi bildiklerini söyleyip ama itham ettikleri bana ne dediğimin  anlaşılmadığımı söyleyen rüzgar gülü siyasetçiler aslında hiç birşey bilmemektedirler. Eskişehir Demirspor kendi kendine yeter, kendi hakkını savunur kimlerin yanında olduğunu da çok iyi bilen bir yönetime sahiptir.

Herkesin anladığını anlamıyorum diyerek beni ve yönetimimizi hakkında bizleri Eskişehir halkına şikayet eden siyasetçileri zaten kabul etmeyiz. Otopark sorun olabilir ama neden sorundur? Neden öyledir? Neden böyledir? Yasal mıdır? Değil midir? diye araştırmadan birilerini haksızca ortaya atmak siyaset midir? Adama sorarlar 3 senedir derdimiz sanki otoparkmış gibi bizim üzerimizden yürümeye çalışanlar diğer sorunlarımızı biliyorlar mı acaba?

Cengizhan Avcı Eskişehirspor'da Cengizhan Avcı Eskişehirspor'da

Önce araştıracaksın, sonra doğru bilgileri ve çözümleri konusunda adım atacaksın en sonunda da ömrünün 2/3 sini bu camiaya adayan kişiye savunucu tepkici diyeceksin. Eskişehir Demirspor Başkanı olarak ben ne hakkımızı yediririm ne de hakkımız olabilecek birşeyin arkasını bırakırım. Onun içindir ki eleştirilecek doğru bir şey varsa onu herkesten önce ben zaten yaparım ve yaptım bu da böyle biline”  

Editör: Mustafa YILDIRIM