Saat markaları, Kadın saatleri söz konusu olduğunda birçok kayış seçeneği olduğunu unutmayın. Deri kayışlar, çelik kayışlar, kordon kayışlar, elastik kayışlar vb. Kayışlar saat modeline ve bileğe nasıl uyum sağlayacağını belirler ancak bir önemli detayı daha gözden kaçırmamak gerekir. Kasası iyi olmayan bir saat kolayca kırılabilir veya düşebilir. Aşağı iner ve hasar görür. Kasanın boyutu yaşınıza ve tarzınıza bağlıdır. İnce bilekliler ve gençler için küçük kasalar önerilir.

Aynı zamanda kalın bilekler büyük kasalara sığacaktır. Bu noktada seçeceğiniz modelin renginin de oldukça önemli olduğunu unutmayın. Kayış ve kasanın yanı sıra saatin rengi de tarzınızı yansıtmalıdır. Gitmeye hazır bir saat arıyorsanız, gümüş bir model ile siyah bir model arasında seçim yapabilirsiniz. Ancak saat markaları kırmızı ve mavi gibi renkli tasarımlarıyla özellikle yaz aylarında kombin için çok uygundur.

Hasır Modellerde Saat Markaları

Son zamanlarda popüler olan hasır saat, zarif görünümüyle büyük beğeni topluyor. Hasır kayışlı bir saat arıyorsanız modern tasarımlara bir göz atın. Öte yandan saatleri bilezik şeklinde kullanabileceğinizi unutmayın. Saat takmayı sevmezseniz bile zarif tasarımlı ve ince kayışlı modeli çok seveceksiniz.

Suya dayanıklı ve bilezik görünümlü saatlerde son dönemlerde ilgi görmeye başladı. Saat markaları ürün yelpazesine her türlü ürün koymaya gayret eder. Sportif bir tarza sahip olanlar için ipli veya eğlenceli bir model iyi bir seçimdir. Renkli seçeneklerle bu saatler rahattır, çünkü spor stiline adapte olurlar. Spor görünümlü saatler ve daha birçokları için https://www.welderwatch.com/tr/ adresi sizlerle.

Editör: Mustafa YILDIRIM