Araştırmacı, Yazar-Şair Gürcan Banger'in  Menteşe Belediyesinin katkılarıyla Günce Yayınlarının düzenlemiş olduğu "2022 Mustafa Özbek Edebiyat Ödülü"nü alan "Derhal Çık Oradan" adlı öyküsünün de bulunduğu "Hayat Esnaf Lokantası" Öykü Kitabının tanıtımı için Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) tarafından "ADIMLAR Sanat ve Kitap Evinde "Söyleşi ve İmza Günü " düzenlendi. Çok yoğun bir katılımın olduğu Söyleşinin Moderatörlüğünü Yazar Tayfun Ak ve ETOS Dernek Başkanı Nihal Bağcı yaptı.

Gürcan Banger, 28 katılımcı arasından Seçici Kurulca Birinciliğe layık görülen eserin yazımının tekniği, özellikleri ve konuları hakkında Bağcı ve Ak'ın sorularını yanıtladı.

Öykülerinin farklı bir kurmaca tekniği ve planlaması ile yazıldığını ifade eden Banger öyküyü sevdiğini ve yazmaya da devam edeceğini söyledi. Etkinlik sonunda "Hayat Esnaf Lokantası" Öykü Kitabı ve 2022 yılında Yazar tarafından çıkarılan "Yeni Teknolojiler, Dijital Dönüşüm ve İş Modelleri " kitabı katılımcılar tarafından Gürcan Banger'e imzalattırıldı.

Editör: Mustafa YILDIRIM