Faizsiz ev alınmasını sağlayan Birevim ile BDDK güvencesinden de yararlanarak ev alınabilir. Ev almak istiyorum ama nasıl alırım diye merak eden herkes BDDK onayı ile sunulan Birevim fırsatlarından yararlanabilir. Faizsiz bir şekilde ev almak isteyenlere yönelik birçok fırsat, kampanya ve avanta bulunuyor. Günümüzde herkesin rahatça ev sahibi olabilmesini destekleyen Birevim ile kolayca ev alabilirsiniz.

Birevim Nedir?

Birevim senetle ev alınmasını sağlayan bir firmadır. Müşterilerimize en iyi ve güvenilir ödeme yöntemlerini sunmak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz. Birevim olarak verdiğimiz tüm hizmetler herkese açıktır. Reşit olan tüm insanlar Birevim’in avantajlarından kolayca yararlanabilir. Birevim olarak sunduğumuz avantajları şu şekilde sıralayabiliriz:

·        Tasarruf yapılır.

·        Daha erken ev sahibi olunur.

·        Şeffaf, güvenli ve etik bir sürece dahil olunur.

·        Evin teslim tarihi öncesinde bilinir.

·        Esnek ödeme imkanı sunulur.

·        Tasarruf planının özellikleri kişiye özel belirlenir.

·        Uzun vadeli ödeme yaparken vade farkı gibi sorunlar ile karşılaşılmaz.

·        Sıfır faiz ile ev alınır.

Birevim olarak sunduğumuz avantajların hepsine internet sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor ve bu sebep ile de en uygun koşulları yaratıyoruz.

Birevim’den Yararlanma Hakkı Olanlar Kimlerdir?

Birevim’den herkesin yararlanma hakkı vardır. Özellikle Türkiye’de yaşayan ve Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen kişiler Birevim’in sunduğu programlardan yararlanabilir.18 yaşından büyük olan herkes Birevim’den yararlanma hakkına sahiptir. Birevim’in sunduğu bütün finansmanlara ve fırsatlara başvuru yapabilmek için başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması gerekir.Bunun dışında Birevim’e başvuru yapabilmek için başka bir şart bulunmaz.

Birevim’in sunduğu bütün avantajlardan kaynaklardan ve fırsatlardan yararlanmak için internet sitesini kullanarak başvuru yapabilirsiniz. Peşinatsız evalmak isteyen herkes Birevim’e başvuru yapabilir. Tasarruf programlarına dahil olmak için kişilerin sadece 18 yaşından büyük olması gerekir. Reşit olan herkes tasarruf programlarına başvuru yaparak ev sahibi olabilir. Bütün avantajlardan yararlanmak için internet sitemizi kullanabilir ya da 7 gün 24 saat boyunca aralıksız hizmet veren müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Birevim ile Taksitli Ev Alma İmkanı

Taksitli ev alırken birçok farklı sorunla karşılaşılabilir. Özellikle taksitle ev, bankalar aracılığı ile alınıyor ise birçok farklı maliyet inin ödenmesi istenebilir. Bu gibi sorunlar ile karşılaşmamak için Birevim’i kullanarak taksitli bir şekilde ev alabilirsiniz.Taksitli ev almanın birçok avantajı vardır. Bu avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

·        Güvenli ödeme yapılır.

·        Eşit miktarlarda ödeme yapılır.

·        Taksit miktarı değiştirilebilir.

·        Taksit atlatma yapılabilir.

·        Telefon uygulamaları aracılığı ile rahatlıkla ödeme yapılabilir.

·        Banka kartı ve kredi kartı ile ödeme yapılabilir.

Birevim aracılığı ile taksitli ev almak isteyenlere birçok avantaj sunuluyor. Sunduğumuz en önemli avantajlardan biri ise taksit erteleme imkanı. Özellikle mücbir sebeplerden dolayı o ayki taksit ödenemeyecek ise erteleme ve atlama imkanları sunuyoruz.

Editör: Mustafa YILDIRIM