Faizsiz ev almak isteyenler için Birevim’den muhteşem kampanyalar düzenleniyor.Birevim ekibi olarak düzenlediğimiz bütün kampanyalardan herkes yararlanabilir. Hayallerinize daha kısa yoldan ve kusursuz 1 şekilde ulaşmak istiyorsanız mutlaka Birevim ile iletişime geçin.Uzman kadromuz ve deneyimli çalışanlarımız ile sunduğumuz bütün hizmetlerden herkes kolaylıkla yararlanabilir. Birevim tarafından sunulan konut finansmanı 2 kategoriye ayrılıyor. Bu kategoriler şu şekilde sıralanabilir:

·        Birliktekonut finansmanı

·        Kişiye özel konut finansmanı

Her 2 kategori kategorimizde herkesin başvurusuna açıktır. Profesyonel çalışanlarımız tarafından düzenlenen bütün kategorilerimiz ile ev sahibi olmak oldukça kolaylaşıyor. Bireysel hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz için sizlere en uygun kampanyaları sunuyoruz. Faizsiz ev almak isteyenler birevim ile iletişime geçerek kısa sürede ev sahibi olabiliyor.

Birevim Konut Finansmanı

Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler ile sunulan konut finansmanımıza herkes başvuru yapabilir. Hem peşinat ile hem de peşinatsız olarak sunulan ev alma seçeneklerimizde her 2 kategorinin de farklı özellikleri bulunuyor.Peşinatlı konut finansmanının özellikleri oldukça kapsamlıdır. Ön ödeme yaparak konut sahibi olmak isteyen herkes öncelikle peşinatlı konut finansmanına başvuru yapabilir. Peşinat ödemeden ara ödeme yapmadan ev sahibi olmak isteyenler ise peşinatsız ev alma seçeneklerimizi değerlendirebilir.

Peşinatsız olan Birevim konut finansmanından yararlanırken, sadece organizasyon bedelinin ödenmesi gerekiyor. Bu ödemeyi yapan herkes kolayca 1 evim konut finansmanından yararlanarak ev sahibi olabiliyor. Vadeyi daha kısa sürede bitirmek isteyenlerin ilk tercihi de çoğunlukla peşinatsız ev seçeneği oluyor. Kısa sürede hedeflerinizi gerçekleştirmek ve evinize taşınmak istiyor iseniz Birevim konut finansmanı güvenle değerlendirebilirsiniz.

Geleceğinizi Birevim ile İnşa Edin

Ev alırken en önemli unsurlardan birisi de aracıya güvenmek. Birevim bu noktada en güvenli ve kaliteli seçenekleri sunarak bütün müşterilerine eşit hizmet veriyor.Birevim, senetle ev ya da taksitle ev almak isteyen herkese destekleyen ve ekonomi noktasında pozitif yöntemler sunan bir firma. Taksit tutarınız ve bütün içerikleri kendiniz belirleyerek ev almak istemez misiniz? Size her zaman desteklemeye devam eden bir firma olarak geleceğinizi de birlikte inşa etmek istiyoruz.Bu sebeple de sunduğumuz bütün avantajlara müşteri memnuniyetini önemseyerek hazırlıyoruz. Uzman kadromuz tarafından yürütülen Birevim, konut finansmanı sürecinden memnun kalmanızı sağlıyor.

Faizsiz Konut Avantajına Başvuru

Taksitle ev alarak hayallerinizi yaşamak mı istiyorsunuz? Internet sitemizde yer alan konut fırsatından yararlanmak isteyenler doğrudan başvuru yapabilir.Ön başvuru yapmak için öncelikle formumuzu doldurmanız gerekiyor. Formda doldurulması gereken bilgiler ise şu şekildedir:

·        Isim ve soy isim

·        Cep telefonu numarası

·        Email adresi

·        Yaşanılan şehir

·        Yaşanılan ilçe

Bu bilgiler girildikten sonra kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında onay verilmesi ve ardından formun uzmanlarımıza gönderilmesi gerekiyor. Kısa süre içerisinde sizlerle iletişime geçecek olan Birevim uzmanları ile görüşerek istediğinize ve kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM